BMW M4 Convertible 30 Jahre Special Edition, joka on lisätty kokoonpanoon

, on paljastettu uusi rajoitettu painos BMW M4 -vaihtoehtoinen, merkitsemällä 30 vuotta ottaen M3 COVERTIBLE.
Se on vielä yksi BMW 30 Jahre -malli, liittymällä M3 30 Jahre esitteli vuonna 2016. Kuten kyseinen auto, M4-vaihtovelkakirjalaji 30 Jahre hyödyntää kaksois-turboahdettua 3,0 litran suoraviivaista moottoria, joka on nostettu kilpailupaketin viritetystä versiosta, joka muodostaa 444BHP: n samoin kuin 500 nm vääntömomentti.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Myynnin parhaat vaihtovelkakirjat 2018
BMW ei ole julkaissut minkäänlaista suorituskykylukuja, mutta vaihtovelkakirjalainan ei pitäisi lisätä yhtä paljon aikaa 4,0 sekunnin 0-62 mph viivaan, kun taas huippunopeus on rajoitettu 155 mph.
Muualla paljon enemmän kilpailupakkausjoukkoa on asennettu vakiona, kuten M Sports -poistojärjestelmä, Adaptive Suspension, BMW: n aktiivinen M -differentiaali ja urheilukokoonpano vakaudenhallintajärjestelmään.
Ostajat saavat vaihtoehdon kahdesta vartaloväristä 30 Jahrelle. Tumma metallinen sininen väitetään kunnioittavan alkuperäistä M3 -vaihtovelkakirjalainaa vuonna 1988, kun taas ‘Frozen Grey Dark Metallic’ on Ison -Britannian erityinen maalivärivaihtoehto. Kaikki autot ja kuorma -autot saavat matkustamon sopivan merinon nahkaverhoilun, joka on integroitu hiilikuitu sisustusverhoiluun. 20 tuuman kevytmetallivanteet on maalattu myös kiertoradalla.
Maailmanlaajuisesti järjestetään 300 mallin tuotantojuoksu, kun taas 30 ilmenee Yhdistyneessä kuningaskunnassa myöhemmin tässä kuussa hinnasta 76 675 puntaa – 10 850 puntaa palkkio rutiininomaisella M4 -vaihtovelkakirjalauhalla, joka on varustettu DCT -vaihdelaatikolla.
Kerro meille ajatuksesi BMW M4 -vaihtoehtoisesta 30 Jahresta alla olevissa kommenteissa.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *