ESC voitti suuren maailmanlaajuisen kuninkaallisen palkinnon

Electronic Stability Management (ESC) -innovaatio ja sen toiminta kymmenien lukemattomien kuolemien pysäyttämisessä on tunnustettu suurella maailmanlaajuisella palkinnolla.
ESC voitti Premier Award -palkinnon vuotuisessa prinssi Michael Worldwide Road Security Awards -palkinnossa Lontoossa. Se on ensimmäinen kerta, kun innovaatiotuote on voittanut suosituimman tunnustuksen palkintojen 30-vuotisessa historiassa; Aiempina vuosina on tunnustettu kampanja, organisaatio tai yksilöiden ryhmä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Premier -palkinnon on erityisesti valinnut Kentin HRH: n prinssi Michael. Palkinnon myöntämisessä prinssi Michael sanoi: “Olen iloinen voidessani tunnustaa ESC: n innovaatioksi, joka on mullistanut autoturvallisuutta.”
• Mikä on ESP ja ESC?
Boschin ja Mercedes-Benzin ensimmäisenä yhdeksänkymmenenluvun alkupuolella perustama innovaatio voitti palkinnon pelastaman hengen lukumäärän jälkeen. Euroopan unioni arvioi, että 188 500 onnettomuutta, mukaan lukien loukkaantuminen, on vältetty, samoin kuin paljon yli 6 100 ihmistä, jotka on pelastettu, kun otetaan huomioon, että ESC otettiin käyttöön vuonna 1995.
Prinssi Michael Awards -tuomarien puheenjohtaja Claes Tingvall selitti sen mahdollisesti merkittävimmänä turvallisuuden etenemisellä, kun otetaan huomioon kolmen pisteen turvavyö “.
Premier -palkinnon esittely Savoy -hotellissa pidetään 19 muuta palkintoa, joita kaikki tuomitsi paneelin, alle viisi luokitusta, jotka perustuvat maailmanlaajuisen suunnitelman viiteen pylvääseen vuosikymmenen toimintatapahtuman: Road Security Management, turvallisempi Tiet, turvallisemmat ajoneuvot, turvallisemmat tien yksilöt sekä rrash-vastainen vastaus. Seremoniaa verrattiin Roadsafeen Adrian Walsh sekä Automobile Expressin toimittaja-suuri James Batchelor.
Vuoden 2017 tapahtuma merkitsi samoin 30 vuotta palkintoja. Prinssi vakiinnutti palkintosuunnitelmansa Isossa -Britanniassa vuonna 1987, samoin kuin viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana palkinnot ovat tunnustaneet sekä juhlineet vaikuttavimpia esimerkkejä maailmanlaajuisista tienturvallisuustoimista sekä innovaatioista.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *