Kuljettajat saattavat käsitellä vähimmäisetäisyyttä pyöräilijöiden

autoilijoiden ja pyöräilijöiden ohittamisesta, samoin kuin pyöräilijät saattavat pian käsitellä uusia tiesääntöjä, kun siirtoosasto (DFT) paljastivat pyöräilyn puhelun sekä rahoituksen kolmelle Pyöräturvaprojektit.
Yksi mahdollinen alue, josta hallitus saattaa ajatella, on vähimmäisetäisyys pyöräilijöiden ohittaville kuljettajille.
• Hallitus ilmoittaa merkittävän arvioinnin itsenäisiksi ajolakeiksi
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Valtatie koodissa todetaan, että kuljettajien tulisi tarjota pyöräilijöille “runsaasti” aluetta sekä “ainakin niin paljon tilaa kuin autosi ohittaessasi”, ministerit ovat kuitenkin aiemmin todenneet, .
Vuonna 2016 siirtopappi Robert Goodwill sanoi, että se noudattaa Etelä -Afrikan vähimmäismatkojen käyttöönottoa, että ministerit “ajattelevat edelleen muutosta ja pitävät sitä tarkasteltavana”.
Ja tämän vuoden helmikuussa Cambridgeshiren viranomaiset esittelivät ‘Operation Velo’, joka ehdotti 1,5 metrin kulkumatkaa. Operaatiossa sykliin kiinnitetyt upseerit partiossa tarttuivat kuljettajiin, jotka eivät tarjoa pyöräilijöille riittävästi tilaa. Autoilijat, jotka käsittelevät 100 punnan sakkoja, sekä kolme maksupistettä huolimattomasta ajamisesta.
Toinen mahdollinen uusi suuntaviiva käsisi riskejä, jotka johtivat ajoneuvon ovet pyöräilijöiden polulle. Alankomaiden autoilijoita opetetaan ajoneuvojen ovien avaamiseen ‘hollantilaisten ulottuvuuksien’ hyödyntämisessä, joka sisältää käden hyödyntämisen kauimpana ovesta sen avaamiseksi, pakottaen kuljet lähinnä katsomaan kulkevia pyöräilijöitä.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *