Uusi 2023 mini -maalaistaja kasvaa, samoin kuin kilpailija Audi Q3

Mini laajentaa lajikkeensa uusiksi segmenteiksi, kun se jatkaa sähköistämistä, mutta se ankkuroi ajoneuvo, joka päätyi todistettuun mestariin Brittiläiselle tuotemerkille kolmannen sukupolven mini-maakompakti-maastoautojen tyypissä, joka ilmestyy vuonna 2023.
Vuoden 2010 käyttöönoton jälkeen reitti -muotoilu tasoitti mini -tuotemerkin menetelmän laajentaakseen viistoperäjuomiensa ulkopuolelle. Se on mukavasti yrityksen toinen erittäin suosittu ajoneuvo maailmanlaajuisesti, vain mini-Heartland-tuote, The Hatch, kolmen ja viiden oven muodossa.

MINI: n vahva tulevaisuus sisällyttää vähän MPV: tä, joka perustuu Urbanaut -konseptiin

Mini keksii suurimman tarjouksensa tekemällä maanmiehestä vielä suuremman. Tämä on välttämätöntä, koska vaatimuksesta sovittaa pienempi, kokonaan sähkö MPV: n maksimointi linkeillä Urbanaut -konseptiin. Tätä varten seuraava maanmies päätyi kaikkien aikojen suurimpaan miniin, samoin kuin uuden ajoneuvon vakoojakuvat prototyyppien tyypissä korostavat MINI: n kasvua.
7

Nykyinen ajoneuvo on noin 4,3 metriä pitkä, mutta uusi tulokas venyttää tämän käytännössä 4,5 metriin, jättäen alueen uudelle pienelle sähkömaastoautolle. Sellaisenaan uusi maanmies kilpailee Audi Q3: n ja Volvo XC40: n kaltaisia, käytännössä segmenttiä ylöspäin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *