FBI: n raportti paljastaa autonomisen autoterrorin vaaran

Rajoitettu FBI -raportti on paljastanut pelot itsenäisten autojen käytöstä tulevaisuudessa “tappavina aseina”. Luokittelematon paperi viittaa kuljettamattomien autojen “pelin muuttamiseen” ja niiden potentiaaliin mullistaa nopeaa jahtia.
FBI ennustaa autonomiset autot – kuten Googlen projekti, joka ei vaadi ihmisen panosta – vaikuttaa siihen, mitä lainvalvontaviranomaiset ja epäillyt voivat tehdä autolla. Esimerkiksi auto voitaisiin ohjelmoida käytettäväksi lomana, kun matkustaja pystyy käsittelemään takaajia sen sijaan, että hänen on keskityttävä tielle.
Guardianin paljastama FBI -raportti kuitenkin ylittää myös joitain etuja, joita kuljettamattomat autot voisivat saada poliisitoimintaan. Siinä todetaan: “Valvonta tehdään paljon tehokkaammaksi ja helpommaksi, mikä on vähemmän mahdollisuus, että partioauto unohtaa kohdeajoneuvon.”
Mainos – viesti jatkuu alla

Autonomiset autot voitaisiin myös asettaa tiettyyn etäisyyteen kohteiden takana havaitsemisen välttämiseksi. Google kertoi Automobile Expressille, että oli liian aikaista ilmoittaa, että se suunnittelee turvallisuus- ja turvallisuusjärjestelmiä, kun taas Ison -Britannian kotitoimisto kieltäytyi kommentoimasta, oliko se harkinnut kuljettamattomien autojen vaaraa.
Nykyinen EU: n lainsäädäntö sanoo, että kaikkia Yhdistyneessä kuningaskunnassa käytettyjä autonomisia autoja voidaan käyttää vain läsnä olevan autoilijan kanssa. Vaikka se voisi muuttua kuljettajan autojen nykyisen hallituksen ilmoituksen mukaan. Volvo, jolla on jo useita kuljettamattomia prototyyppejä tiellä, selitti, että on olemassa useita turvajärjestelmiä, jotka varmistavat, että autoilijat ovat autossa.
Volvolla on ohjauspyörän anturit, jotka huomaavat, onko autoilija hajamielinen, ja pysäytä auto tarvittaessa. Teknikot kehittävät myös syke -antureita, joten auto voi viedä itsensä turvalliseen pysähtymiseen lääketieteellisen hätätilanteen tapauksessa.
Tiedottaja lisäsi: “Meillä on tällä hetkellä järjestelmää avaimeton autoissa, joissa auto pysähtyy, jos aloitat sen ja pääset ulos.”
Hallitus on ilmoittanut joukon uusia menettelyjä, jotta kuljettajattomat autot voidaan tarkistaa Yhdistyneen kuningaskunnan teillä ensimmäistä kertaa vuodesta 2015. Lue koko tarina täältä …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *