Uusi 286BHP Hyundai Kona N Myynnissä on nyt hinnoiteltu 35 395 puntaa

Uusi Hyundai Kona N on ostamassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa nyt, hintaan 35 395 puntaa. Tällä hinnalla se alittaa Volkswagen T-ROC R: n paljon yli 6000 puntaa ja Audi SQ2: lla lähes 5000 puntaa, jotka molemmat kilpailevat myös huomion suhteen suorituskyvyn ristin luokassa.
Hyundaiin viritetty Kona N virtaa turboahdettu 2,0 litran nelisylinterinen bensiinimoottori, joka tuottaa 276 hevosvoimaa ja 392 nm vääntömomenttia. Se riittää 0–62 mph: n ajan 5,5 sekunnin ajan (laukaisunohjauksen ollessa kiinni) ja huippunopeus 149 mph.

Kymmenen parhaan suorituskyvyn autoa saadaksesi 2022

Toisin kuin sen kilpailijat Volkswagen-ryhmästä, Kona on vain etuveto. Hyundailla on kuitenkin melko luova kahdeksan nopeuden automaattinen vaihdelaatikko, jossa on kolme asetusta, joista kukin on luotu ruuvaamaan suurin mahdollinen suorituskyky moottorista.
Mainos – viesti jatkuu alla

Ensimmäinen asetus, nimeltään “N Grin Shift”, on yleensä push-to-pass-funktio. Se lisää moottorin lähtöä 286 hevosvoiman 20 sekunniksi ja siirtyy alas parhaan kiihtyvyyden aikaansaamiseksi. Käytettynä autoilijan on kuitenkin odotettava 40 sekuntia ennen kuin se voidaan aktivoida uudelleen.
13

”N Power Shift” kytkeytyy automaattisesti, kun autoilija käyttää paljon yli 90 prosentin kaasua ja terävöittää vaihdetta, jotta voima virtaa pyörille. Lopuksi, ”N TRADE Sense Shift” on oletettavasti optimoi vaihteet radan ajamiseen. Hyundai sanoo, että järjestelmä tekee päätöksiä vaihdevaihteluista, jotka perustuvat ”moottoriurheilun tietoihin ja kuljettajan käyttäytymiseen”.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *