Ford tarjoaa kuuden kuukauden maksun lomalle uusille asiakkaille

Ford tarjoaa kuuden kuukauden maksuloman kaikille asiakkaille, jotka ostavat uuden auton tai pakettiauton rahoituksessa huhtikuussa tai toukokuussa. Järjestelmän tarkoituksena on tukea kuljettajia, jotka tarvitsevat uutta ajoneuvoa, mutta joutuvat taloudellisiin vaikeuksiin meneillään olevan koronaviruskriisin seurauksena.
Mielen Peace Scheme näkee maksut kolmesta ensimmäisestä Fordin kattamasta erästä joko “cashbackin” muodossa, kun ajoneuvo kerätään, tai saman arvon alennuksen. Seuraavat kolme kuukausierää, jotka asiakkaan on maksettava, lykätään sopimuksen neljännen maksetun kuukauden alkamiseksi.

Voinko ajaa autoani COVID-19-lukituksen aikana?

Ford Credit -yrityksen taloudellinen tuki on saatavana asiakkaille, jotka ostavat auto- tai pakettiauton Ford Options PCP: llä tai Ford hankkivat HP -sopimuksen. Tilaukset on tehtävä joko huhtikuussa tai toukokuussa, ja vuoden loppuun mennessä toimitetut ajoneuvot.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Fordin näyttelytiloja on tällä hetkellä suljettu linjassa hallituksen ohjeiden kanssa, mutta asiakkaat voivat silti tehdä ostoksia verkossa. Tapauksissa, joissa asiakas on avaintyöntekijä, ensimmäistä kertaa liikkuvuuskäyttäjä tai yritys, joka liittyy vastaukseen koronaviruskriisiin, Ford-jälleenmyyjät voivat järjestää ”molemminpuolisesti kätevän ja turvallisen tavan luovuttaa ajoneuvon” mahdollisimman pian.
Britannian Fordin toimitusjohtaja Andy Barratt sanoi: ”Ford haluaa vakuuttaa asiakkaille, että ennennäkemättömät ajat eivät saisi estää heitä valitsemaan korvaavan uuden auton tai pakettiauton.
“Asiakkaat asettavat uuden löydetyn prioriteetin luotettavan tuotemerkin hyvämaineiseen moottorointiin, ja innovatiivinen” mielenrauhan ”-ohjelma auttaa saavuttamaan sen.”
Luuletko tämän olevan hyvä idea? Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *