Nissan Juke Kiiro Special Edition, joka on kääritty vuodelle 2022

, Nissan on julkistanut Juke -ristin rajoitetun version, jossa on lukuisia kosmeettisia säädöksiä ja ainutlaatuisia sisustusten viimeistelyjä. Uusi malli on nimeltään Juke Kiiro, ja se on rajoitettu vain 500 yksikköön Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja se on tilattavissa helmikuun lopusta.
Juke-ulkoinen muotoilu on suurelta osin koskematon, lukuun ottamatta Kiiro-spesifistä värimaailmaa. Auto on viimeistelty uudessa keraamisessa harmaassa maalisävyssä, jossa on vastakkaiset kirkkaankeltaiset kohokohdat.

Nissan Juke vs Skoda Kamiq Vs Seat Arona

Edessä on alumiinikoriste ja keltaiset koristeet, jotka ulottuvat myös sivukynniin ja takapuskuriin. Juke Kiiro on varustettu joukko kiiltävää mustia 19-tuumaisia ​​pyöriä, kun taas kiiro-spesifinen grafiikka on levitetty katto- ja ovenpeiliin.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Kiiron hytti säilyttää saman asettelun kuin muut juke-mallit, joissa on veistetty kojelauta, pyöreät ilmaaukot ja kahdeksan tuuman infotainment-kosketusnäyttö. Istuimet kuitenkin leikataan mustalla kankaalla keltaisella ompeleella ja ainutlaatuisilla mustalla ja metallisella harmaalla insertit. Keltainen ompelu poimii myös keskus käsinojan, keskikonsolin, ovipaneelien ja kojelaudan. Kiiro-merkki ennen vaihdevalitsinta merkitsee rajoitetun juoksun auton.
Muualla Kiiro käyttää samaa Nissanconnect -infotainment -järjestelmää, joka löytyy muista malleista, joissa on TomTom -navigointi live -liikennepäivitysten, Android Auto- ja Apple CarPlay -sovellusten kanssa. Myös Google -avustaja ja Amazon Alexa ovat integroituneet.
9

Konepellin alla Juke Kiiro on varustettu samalla 1,0-litran turboahdetulla kolmisylinterisellä moottorilla kuin muilla jukeilla. Se tuottaa 112 hevosvoimaa ja ajaa vakiona kuuden nopeuden manuaalisen vaihdelaatikon läpi, mutta kaksoiskytkimen automaattinen – ohjauspyörän melonsiirtimien ohjaamana – on valinnainen.
Juke Kiiro tulee myyntiin helmikuun loppua kohti, ja hinnoittelu on vielä vahvistettu. Se on rajoitettu 5000 yksikköön maailmanlaajuisesti, ja 500 niistä saapuu Isossa -Britanniassa. Erityispainos crossoveria edistetään Matt Reevesin Batman-elokuvan rinnalla osana Nissanin kumppanuutta otsikon kanssa, lukuisilla Batman-aiheisilla mainoskampanjoilla.
Katso ryhmäkokeet Nissan Juke, Skoda Kamiqin ja Aronan välillä täällä …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *