Dodge Challenger Hellcat saada 707 hevosvoimaa. Kyllä, 707 hevosvoimaa!

Dodge on tullut suureksi lupauksessaan uudessa Challenger SRT Hellcatissa olisi “yli 600 hevosvoimaa” – amerikkalaiset ovat kuitenkin saattaneet yliarvioida. Hellcatin otsikkahahmo on hirvittävä 707 hevosvoiman lähtö 6,2 litran Hemi V8 -moottorista. Vääntömomentti on jopa paljon törkeempi 881nm
Hellcat ei vain lyö 580 hevosvoiman Chevrolet Camaro ZL1: n ja 650 hevosvoiman Ford Mustang GT500: n, se on jopa paljon tehokkaampi kuin Lamborghini Aventador, Ferrari FF, samoin kuin McLaren 650s.
Mainos – viesti jatkuu alla

Samankaltaisessa politiikassa kuin Bugatti Veyron, Hellcat tarjotaan kahdella erillisellä ratkaisevalla fobilla. Mustavärinen kriittinen rajoittaa tehoa 500 hevosvoiman, samalla kun punainen kriittinen avaa 707 hevosvoiman moottorikartan. Vaihteet valitaan joko kuuden nopeuden käsikirjan avulla, jossa on vahvistettu pidätys tai valinnainen kahdeksanopeuksinen Paddleshift-automaattinen. Drive on ohjelmaa, joka on lähetetty takarenkaisiin, kuten näet tässä näyttävässä videossa.
Päivitetyt Brembo-jarrut, kolmivaiheiset vaimentimet, 20 tuuman alumiinipyörät sekä hienovarainen aerodynamiikka-nipun nousevat Hellcatin aikomuksen: sillä on jopa piilotettu ilmanottoaukko yhden ajovalojen keskellä, joka auttaa ruokailua, joka on kolossaalinen moottori.
Mökki on käsitelty Alcantara -verhoiluun ja vaikka Hellcat on yksi kaikkien aikojen äärimmäisimmistä amerikkalaisista tie -ajoneuvoista, sinulla voi silti olla lämmitetty ohjauspyörä, ilmastonhallinta sekä yksityiskohtainen autoilijatietokeskus, joka näyttää myös lämpötiloja paineina plus hienoimpia kierrosaikasi.
Dodge paljastaa Hellcat -hinnoittelun myöhemmin vuonna 2014, mutta huhut osavaltiot viittaavat siihen, että se kuluttaa noin 75 000 dollaria (43 750 puntaa) Yhdysvalloissa – noin 20 000 dollaria (11 660 puntaa) edullisempaa kuin Dodgen tarkoitettu lippulaiva, 640 hevosvoiman Viper.
Kuinka paljon voimaa on myös paljon voimaa? Uskotko, että Dodge on mennyt myös pitkälle 707 hevosvoiman haastajan kanssa? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *