4 Valmistajan kumppanuuksia meidän pitäisi innoissaan

historia on osoittanut, että kun kaksi valmistajat työskentelevät yhdessä sekä perustaa yhdessä rakennettu auto, yleensä vaikutukset ovat valtavat. Toyota-GT86 / Subaru BRZ on erinomainen esimerkki kumppanuudesta tehdään oikein. hyödyntäen Subarun taulu-neljän moottorin Toyota on D-4S polttoaineen ruiskutus järjestelmä, muuttamalla Impreza runkoon, sekä menossa viidellä eri prototyyppejä saada parasta käsikirja siirto tällä puolella MX-5, tämän yhteisen hankkeen kantoi hedelmää vuonna tyyppinen palkitun budjetti sopiva urheiluauto.

On monia muita yhteistyötoimissa teosten tällä hetkellä. On järkevää taloudellisesti yritysten lyöttäytyä vähentää kustannuksia sekä tuloskehitykseen. En puhu Googlen sekä Fiatin Chryslerin kuljettajaa Pacifica MPV mikä on kiehtovaa kuitenkaan ole todella jännittävä. tonnia valmistajat ovat kytkenyt autoja ja kuorma jakamiseen yritysten sekä autonomisena tech yritysten tuoda uusia teknologioita markkinoille. Kuitenkin kumppanuudet lueteltu täällä ovat niitä, jotka ystävät voivat katsoa eteenpäin:

BMW sekä Toyota

Liitto Saksan sekä japanilaisten autojen ja kuorma päättäjien alkoi vuonna 2011. Se sisältää kumppanuuden polttokennoajoneuvojen lisäksi BMW toimittaa dieselmoottoreita eurooppalaisille Toyotas. parasta osa tätä kumppanuutta on yhteinen eteneminen uuden kotitalouden etu–moottorin takaveto urheiluautoja ja maasta sekä valmistajille, ensimmäinen joista näkyy vuonna 2018.

Seuraavan sukupolven BMW Z5 roadster. (Kuvan lähde: BMW blogi)
On ollut vakooja laukausta piisaa BMW: n uusi Z4 vaihto, pehmeä-top roadster, joka nimettiin Z5. Sisäisesti koodinimi G29, tämä Porsche Boxster kilpailija urheilun BMW: n uusi valikoima inline-neljä sekä inline kuusi moottoria suurella mahdollisuus hybridi käyttövoimalaitteen samoin.

Jälkeen 16 vuoden tauon, Toyota tulevat ulos uusi Supra. (Kuvan lähde: auto Guide)
Estääkseen cannibalizing myynti (tekijä, joka on vaikuttanut GT86 / BRZ), Toyota: n seuraavan sukupolven Supra tulee tina-top coupe. Edelleen erottaa Z5 sekä uusi Supra, japanilainen valmistaja on omat inline-neljä sekä V6 moottorit virtaa urheiluauto ohella yhteisesti kehittämä sähköinen voimansiirto. Neliveto olisi myös toiminnon hybridi malli.

Lisäksi Z5 sekä Supra, lyhennetty versio tästä alustan niinikään hyödyntää kehittää seuraavan sukupolven GT86. budjetti sopiva urheilu kuppeihin sekä avoautojen saapuvat!

GM sekä Fordin

Kuten olin maininnut aiemmassa postitse, General Motors ja Ford ovat yhdessä perustaneet 10-vaihteinen automaattivaihteisto. 2017 Ford F-150 jo käyttää tätä vaihteisto pariutuneet 375bhp 3,5 litran turboahdettu V6 mylly. Kuumempaa versio F-150 ikonin Raptor nimikyltti on viritetty versio tarkka sama moottori ojentaen 450bhp sekä pariutuneet lähetyksen. Chevrolet 2017 Camaro ZL1 samaten tuo siirto kytketty 650bhp ahdettu 6,2-litraisen moottorin nykyisestä Corvette Z06. GM on niin ikään todennut, että ne tarjoavat momentinmuuntimen automaattivaihteiston kahdeksassa lisää ajoneuvoja 2018.

Uuden 10-portainen automaatti perustettu Ford sekä GM (edellä), asennetaan 2017 Chevrolet Camaro ZL1 (alla). (Kuvan lähde: GM lehdistö site)
Perustuvat autojen ja kuorma-autojen sekä Kuljettajan arvio uuden F-150, uusi kuorma tuntuu voimakas sekä tuottaa paljon paremman polttoainetalouden tehokkuutta verrattuna vanhempiin muotoilu täsmälleen sama moottori. Vaikka siirto tekee toiminto lisää vaihdetta, se on vain hieman suurempi kuin raskaampi kuin edellinen 6-nopeus vaihteisto käyttää F-150. Saat syvällisempää tarkastella 10-nopeuden momentinmuunnin, tarkista ulos 10 asioita ymmärtää noin Ford / GM 10-vaihteinen automaattivaihteisto. American lihaksen massa, joka siirtyy siististi sekä nopeasti, tuottaa enemmän tehoa, samoin kuin on taloudellinen ?! Se on vahva uusi maailma me verkossa.

Mazda sekä Toyota

Vuonna 2015 kaksi japanilaiset valmistajat meni pitkäaikainen kumppanuus osuuden etenemisen kustannuksia sekä työskennellä yhdessä tulevissa malleissa. Tarjous on molemminpuolisesti hyödyllinen, koska Toyota voi löytää paljonkin Mazda täsmälleen miten hauskaa-to-asemaan sekä kunnon näköisiä päivittäin autoja, kun taas Mazda voi saada rahallista maksukyky tilanteessa yksi raha pulma brews sekä voitto joissakin hybridi tietotaitoa.

Kumpikaan valmistaja on alttiina millekään betonin yksityiskohdista liittoutuman mutta täällä on joitakin perusteltuja arvauksia siitä, mitä saattaa tulla ulos siitä. Rasittava puoli on, että Mazda saattavat hyötyä vetypolttokenno Powertrainin Toyota uuden Mirai FCV sekä lisätä joukon budjetin sopiva hatchbacks sekä salonkia teknologian kanssa. Mielenkiintoinen bitti on, että NEXT GT86-urheiluautojen ja kuorma-autojen sukupolvi voi käyttää Mazda: n loistavilla korkean pakkausmoottoreilla.

Mind boggles tulevan seuraavan sukupolven Toyota GT86.
Jos näin tapahtuu, 2018 GT86 voi mahdollisesti olla tasainen neljä moottori (Subaru) integroitu ultra-korkeisiin puristussuhteisiin (Mazda) sekä korkean teknologian suoran polttoaineen injektion (Toyota’s D-4S) sekä kehitetty alustalla yhdessä BMW: n kanssa perustetulla tasolla! Voitteko kertoa, että olen erittäin innoissaan?!

Honda sekä McLaren

Kun Honda paljasti paluuta 1 moottorin toimittajana McLareniin vuonna 2013, ne olivat myös vihannuttaneet maantieauton perustamisen. Jotkut olivat odottaneet uuden Honda NSX: n toimimaan jotkut F1 vaikutteisiin bitteihin molemmista valmistajista, mutta ne todella toivovat katkesi. Vaikka mitään ei ole altistunut liittoutumasta, koska voi toivoa, että heillä on jotain ruokaa omissa työpajoissaan.

Toivoimme, että muutamia tämän innovaation tekniikan tekniikkaan talousarvioystävällisiin autoihin ja kuorma-autoihin on kuitenkin vielä toivoa. (Kuvanlähde: Honda Paina sivusto)
Kuvittele sisääntulotason McLaren-rosvoja alle 540c: n alapuolella; Urheilulautakunta Ubiquitous hiilikuitukotelo sekä Hondan luotettava Stonker, 306bhp turboahdettu VTEC 2-litran tehtaa. Vastaavasti kuvittele seuraavan NSX: n McLarenin 3,8 litran 666BHP: n kanssa. kunnes valmistajat tarjoavat meille joitain tietoja, voimme vain unelmoida …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *