Uusi 2022 Porsche Cayenne Facelift pyydettiin videokameralla, jossa on vähemmän naamiointi

Olemme jo tunnistaneet kasvot-testauksen Teksti-TURBO S e-hybridin testauksen, ja nyt sinun vapaita on kuvannut päivitetyn 4×4: n molemmissa maastoautoissa ja Coupe Guise ennen sen julkaisemista myöhemmin tänä vuonna. Nämä ennalta tuotannon ajoneuvot ovat paljon ohuempia naamioituneita kuin ennen, ja se tarjoaa lähemmäksi Cayenne-muotoilua.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Sekä SuV: n että Coupe, suuremmat, muokatut ajovalot on asennettu, joka integroida Porsche’s Quad-LED -valon valon allekirjoitus yhdessä jonkin verran refafiloitu etulevy, jossa on ohuempia yksittäisiä nauhan indikaattoreita. Konpelli on myös tweaked, jossa on pari kapeampaa juoksua pitkin sen pituutta ja alempi etupuskuri näyttää saaneen joukko tuuletusaukkoja ulkoisissa ääripäissä.

Uusi 2023 Porsche 911 tunnistettu hyvin vähän naamiointi

Edellisinä vakoiluvaihtomme paljasti, Turbo S e-hybridisuunnittelu hyväksyy syvemmän, paljon enemmän uhkaava etujalkajärjestely ja massiivinen 10-männän jarrupalkki maalattu hapan vihreänä. Nämä nykyiset kuvat myös paljastavat uuden monikierroksen seospyörätyypin, joka saapuu osana kasvojenkohtaa.
Takana Cayenne ja Cayenne Coupe saavat uudistetut LED-takavalot ja uusi diffuusori, perusaseman SUV: n sijoittaminen takaluukun alapuolella. Ainoa muu muutos on modifioitu huulihiileri Coupe-mallilla.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *