Shokki ennakkomallinnassa

, koska yksi kolmesta uudesta autosta ja kuorma-autojen myynti on rekisteröity jälleenmyyjiin kuin aitoihin ostajiin, ilmoittaa arvostusasiantuntijakaton.
Tutkimuksessaan kaksi jälleenmyyjäryhmää oli ennakkorekisteröity 80 000 autoa ja kuorma-autoa niiden välillä heinäkuussa. Yksi jälleenmyyjä ilmoitti rekisteröintien lisääntymisestä, joka kattoi kuuden prosentin syksyn todellisissa uusissa autoissa ja kuorma -autojen myynnissä.
Mainos – viesti jatkuu alla

Kova painostetut jälleenmyyjät rekisteröivät yleensä autoja ja kuorma-autoja itselleen, kun nämä mallit lisäävät myyntitietojaan keinotekoisesti, jotta ne saavuttavat hyötykohteet. Autot ja kuorma-auto myydään sitten diskonttokorolla entisenä demo- tai melkein uutena suunnitteluna-kuten esimerkit osoittavat.
CAP vaatii läpinäkyvyyttä ennakkomaksuissa. Tiedottaja sanoi: ”Se on alan pahin varmennettu salaisuus, mutta edut ovat kuitenkin suuremmat kuin haitat. Ostajat saavat valtavia diskonttokortteja melkein uusille autoille, plus se pitää jälleenmyyjät päällä sekä säilöntävalmistajan sekä myyjätyöt. ”
Teollisuuselin sekä moottorivalmistajien ja kauppiaiden yhdistys (SMMT) julkaisee valmistajien ennakkoon rekisteröimän autojen ja kuorma-autojen lukuja, mutta jälleenmyyjien. Sen tiedottaja lisäsi: ”Tuemme avoimuutta, mutta ei kuitenkaan ole valtiota jälleenmyyjien suhteen. Vaikka haluaisimme nähdä markkinoiden todellisen määritelmän, se on vaikeaa. ”
Säästöjen lisäksi ennakkomaksut saavat auton takuun, joka siirtää uudelle omistajalle. Jopa Vauxhallin 100 000 mailin elinikäinen takuu-yleensä tarjotaan vain ensimmäiselle omistajalle-, autojen ja kuorma-autojen toimittaminen on tehnyt alle 200 mailia. Suunnittelu saattaa kuitenkin olla hyvin takuusaikana, jopa ennakkorekisteröity vuosi sitten.
Auton ennakkomaksun jälkeen jälleenmyyjän on pidettävä sitä vähintään 90 päivää ennen kuin se voi tarjota sitä. Se saattaa kuitenkin yrittää tarjota autoja ja kuorma -autoja suoraan pois, pitää sitten V5C -paperia kattaaksesi ajanjakson – mikä on laitonta.
Uusien autojen ja kuorma-autojen myynti kasvaa edelleen vuonna 2012. Elokuun luvut kasvoivat 0,1 prosenttia edellisvuodesta, ja 59 433 autoa ja kuorma-autoa rekisteröityivät. Näistä 27 562 meni ilmeisesti henkilökohtaisille ostajille. Ford Fiesta hallitsi edelleen kaavioita kuukauden eniten myyjänä. Lisäksi tarjotaan 9,4 prosenttia paljon enemmän Yhdistyneen kuningaskunnan rakentamia autoja ja kuorma-autoja kuin elokuussa 2011.
Tee samoin kuin ModelPrice NewPrice Pre-Rekisteröityjensyöttö
VW Golf TDI -ottelu (12-reg 50 mailia) 20 015 £ 18 000 £ 2 015
Vauxhall Corsa (12-reg 10 mailin kanssa) 11 625 puntaa 7 747 £ 3 878
BMW 320d SE (12-reg 15 mailia) 28 080 puntaa 22 850 £ 5 230

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *