New Lamborghini Aventador Performante Test Mule tunnisti

Huhut Lamborghini Aventadorin mahdollisesta ‘Performante’ -versiosta on annettu vielä yksi polttoaine, jossa on uusia vakooja, jotka paljastavat tuotemerkin lippulaiva -superautojen hienovaraisesti.
Edessä, tämä Aventador näyttää pääasiassa samanlaiselta kuin tavallinen malli, mutta se on takana, missä asiat muuttuvat hieman mielenkiintoisemmiksi. Prototyypissä on takapakautuu, joka muistuttaa voimakkaasti Huracan Performanten varhaisia ​​prototyyppejä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• hienoimmat superautot 2017
Aventadorin pienemmän sisaruksen lakamaisessa trad-versiossa tuli iso spoileri sekä hännänvalojen väliin syntynyt kaksoispakot. Siinä on edelleen yleinen suorakaiteen muotoinen pakokaasu, joka debytoi ensimmäisen kerran Murcielagossa vuonna 2001, mikä on todennäköisesti väärennös heittää katsojia tuoksusta.
11

On vielä epävarmaa siitä, näkeekö Aventador Performante todella päivänvalon. Loppujen lopuksi LP750-4 Superveloce on palvellut hyvin mehutettuna vuorotellen tavalliselle Aventadorille, 50 hevosvoiman lisäksi 6,5 litran V12-moottorista ja 50 kg: sta ajeltu painosta.
Coupe -prototyypin rinnalla valkoinen Aventador näyttää olevan Spyder -painos, jossa on musta hiilikatot, jotka voidaan purkaa ja laittaa kenkäyn. Saatamme mahdollisesti nähdä Aventador Performanten ensi vuonna, mutta meidän on kuitenkin pidettävä yksityiskohtia.
Haluatko nähdä Lamborghini Aventador Performanten? Kerro meille kommenteissa!

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *