Aston Martin Vanquish Zagato Speedster Unleashed

Aston Martin on julkistanut viimeisimmän Zagato-erikoisuuksien linjan, Vanquish Zagato Speedsterin ja vahvisti, että uusi malli muodostaa osan rajoitetun erän ajoneuvojen perheestä, joka sisältää myös Radikaali ammuntajarruversio.
Vanquish Zagato -perhe aloitti Coupe -ohjelmalla, joka paljastettiin viime vuonna Italiassa sijaitsevassa Villa d’Este -näyttelyssä, ja tätä seurasi kyseisen auton vaihtovelkakirjalainan Volante -versio Pebble Beachillä. Nyt brittiläinen luksusurheiluautobrändi ja italialainen valmentajanrakentaja käyttävät American Classic -autotapahtumaa Speedsterin paljastamiseen – ja kiusata neljännen variantin, Shooting Brake, joka on tarkoitus myynnissä vuonna 2018.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Speedster saa vihjeitä, jotka ovat jo nähtyjä coupessa ja Volantessa, erilaisella etusäleikoilla ja ajovalojen käsittelyllä. Kaksipaikan hyttin takana oleva suunnittelu on kuitenkin dramaattinen käänne, joka näyttää olevan hiilikuitua valmistettujen lentävien tuen parin ansiosta.
7

Auto on todennäköisesti kiinteä avoimen katto, ja Aston ja Zagato seuraavat politiikkansa vuoden 2003 DB AR1: ssä tarjoamalla edes väliaikaisia ​​kansia, joka voisi pitää matkustamon kuivana, kun auto on pysäköity.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *