Sporty Nissan Micra Warm Hatch horisontissa

Nissan on todennut, että ”lämmin” Micra-viistoperä liittyy lajikkeeseen ajoissa, luomalla noin 120 hevosvoiman kolmisylinteristä turboahdettua bensiinimoottoria.
Yrityksen eurooppalaisen tuotesuunnittelupäällikkö Laurent Marion sanoi, että Automobile -paljastukseen puhuttaessa Automobile -prototyypin avulla sanoi: ”Faneille, jotka haluavat enemmän; Se käyttää kolmisylinteristä turbo-moottoria 120 hevosvoiman kanssa ja lisää lajikkeeseen ylimääräisen näkökohdan muotoiluun tarkalleen, kuinka haluamme energisoida Micran ostajia. “Työskentelemme erilaisten mallejen parissa noudattaaksesi laukaisun jälkeen.”
Mainos – viesti jatkuu alla

• Uusi Nissan Micra paljastettu Pariisissa
Marion ei ollut politiikan mukaan myöhemmin kokoonpanoon liittyvä Micra Nismo Hot Hatch ja lisäsi, että Nissanilla ei ole suunnitelmia NISMO-mallille, mutta emme kuitenkaan väitä EI. Päätös siitä, mihin sijoitus siirtyisi, tulee asiakkaan kysynnästä, joten näemme. ”
Yksi uusista malleista, joihin Marion viittasi, voi olla nolla päästövariantti Renault Zoen kilpailevaksi, koska Nissan Exec määritteli samoin, että uusi Micra on luotu sähkövoiman suunnittelussa mielessä, joten supermini saattaa hyväksyä sähkömoottorin.
• Nissan suunnittelee supermini ev istua lehden alapuolella
Nissanin pätevyyden kanssa sähköajoneuvojen kanssa täydellinen EV olisi paljon todennäköisempi kuin hybridi -micra, mikäli kustannukset, jotka se lisäisi autoihin ja kuorma -autoihin markkinoiden alueella, jolla tulomarginaalit ovat jo tiukka.
Marion vahvisti myös, että viiden oven Micra on ainoa tarjottava vartalotyyli, joten Renault Clio Estate -tapahtuman kilpailuun Euroopassa tai Micra C+C Cabriolet -korvauksen kanssa ei ole vähän kiinteistöä.
Onko tyylikäs versio uudesta Nissan Micrasta loistava idea? Ymmärräkaamme kommenteissa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *