Rolls-Royce Dawn, johon vaikuttavat Fashion Expated

Rolls-Roycen, on jo yksi kattavimmista valintaluetteloista kaikenlaisista autonvalmistajista, mutta se on vain pidentänyt sitä vieläkin enemmän sen uudella aamunkoitteellaan, johon muotin luominen vaikuttaa. Huippuluokan tippa saa uuden väriyhdistelmän sekä valikoiman uusia materiaaleja.
• hienoimmat huippuluokan ajoneuvot myynnissä nyt parhaiten
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Osa ns. Kevään/kesän 2017 Couture-kokoelmasta, räätälöity Dawn on tuottanut muoti-maailman suunnittelijoiden ryhmä, hienot tekstiilit ja huippuluokan lisävarusteet. Siinä on ‘andalucian valkoinen’ ulkopinta-jota kutsutaan neutraaliksi kankaaksi-kolmella kirkkaalla värivaihtoehdolla katolle, ulkotiedot sekä käsinmaalattu valmentaja.
7

Sisällä on valkoinen ja musta ulkoasuun, jossa on korostus yhdestä kolmesta kattoa vastaavasta väristä. Brodeeratut niskatuet sekä kontrastiset käsin ommeltu nahkaverhoilu. Myös silkkiin nimitetään myös etu- ja takaovitaskut, kun jokaisella ovella on ekstaasi -tunnus.
Piano-valkoinen viiva tulee siihen upotettua alumiinibittejä silkin kaltaiseen ulkonäöön-ilmeisesti tämä prosessi kestää yhdeksän päivää autoa kohti. Muita valintoja ovat räätälöity kello, johon viitataan ”korupalana”.
Asiakkaat pystyvät valitsemaan tietyn värinsä ja leikkausvaihtoehdonsa seuraavasta kuukaudesta, minkä tahansa tyyppisissä yhdistelmissä valittavissa olevista näkökohdista.
Mitä uskot Rolls-Royce Dawn -tapahtumaan, johon fasio vaikuttaa? Ymmärräkaamme alla …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *