BMW IX M60 Super-SUV-myrskyt 611BHP: llä

BMW on parantanut IX-sähkömaastoautonsa suorituskykyä tällä uudella IX M60 -mallilla. BMW: n M -divisioonan mukauttamalla 611 hevosvoiman ja rungon avulla IX M60 ottaa maalin Tesla -mallissa X, kun se lanseerataan kesällä 2022.
IX XDRIVE50: n yläpuolella BMW: n teknisen lippulaivan tehokkaimpana variantina IX M60 kehittää hirvittävän 1100 nm vääntömomentin kaksoottorin nelipyöräisen asennuksen ansiosta ja sprintti 0–62 mph 3,9 sekunnissa. Se virtaa rajoitetulle huippunopeudella 155 mph – 31 mph nopeammin kuin XDRIVE50.

Parhaat sähkömaastoautot saada nyt

Ylimääräisen voiman vuoksi alue on pudonnut väitetylle 357 mailia verrattuna XDrive50: n 380 mailin viralliseen yhteensä. BMW ei ole määrittänyt M60: n akun kokoa, mutta se todennäköisesti käyttää samaa 71KWh -yksikköä kuin muihin IX -alueen malleihin, jotka on kerrostettu auton lattiaan. Auton ilmajousitusjärjestelmän M60: n käsittely on terävöitettävä M60: n käsittely, ja kuten pienemmissä versioissa, se käyttää rakenteessaan sekoitusta alumiinia ja hiilikuitua, jotta voidaan korvata Big EV: n painon ja parannetun ketteryyden.
Mainos – viesti jatkuu alla

Mekaanisten päivitysten rinnalla IX M60 saa monia suunnittelumuutoksia erottaakseen sen muista malleista. Siniset M-merkkiset jarrujen kapiperit istuvat 22 tuuman kevytmetallivanteiden takana, ja siellä on titaanipronssi yksityiskohtaisesti munuaisrillissä ja m-merkeissä.
10

Sisällä IX M60 vastaanottaa myös paljon enemmän laitteita, kuten pehmeän suljin ovet, BMW: n laserlight-ajovalot, yrityksen ajoneuvon pysäköintiassistentti plus paketti ja sisustuskamera. Sisustus on leikattu sviittien luonnon nahkaverhoilussa, ja siinä on myös täysi avainlihaton toiminta, lämmitetty, tuuletettu ja hierontaistuimet, BMW: n lämpökummajapaketti ja Bowers & Wilkins Diamond Stereo.
BMW: n IDRIVE 8 Infotainment System – joka debytoi IX: llä – Jäljellä, yhdellä kaarevalla paneelilla, joka oli asennettu kojelautaan. Tässä yhdistyvät 12,3 tuuman digitaalinen kojelautapaneeli 14,9 tuuman keskuskonsolin keskuskonsolin kiertoohjaimella. IDRIVE 8 -järjestely sisältää 5G-yhteyden, lisätyn todellisuuden navigointijärjestelmän ja brändin digitaalisen tärkeän plus, joka korvaa tavanomaisen tärkeän älypuhelimeesi.

IX M60 käynnistyy Yhdistyneessä kuningaskunnassa kesällä, jonka hinta on 111 905 puntaa, mikä on 20 000 puntaa palkkio IX XDRIVE50: lle.
Lue nyt perusteellinen arvostelu BMW IX3: sta …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *