Honda Civic Type R: n

Honda Civic Type R on muotoiltu vuonna 2015 Tuotantolomake Geneven autonäyttelyssä vuonna 2015, ennen kuin se tulee myyntiin täällä kesällä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Honda on toistaiseksi pysynyt tiukasti kiinni siitä, mikä moottori virtaa uuden kuuman luukun, mutta se on aloittanut kiusaajakampanjan, mukaan lukien tämä video, joka esittelee ilmoituksen lehdistöpäivänä tämän vuoden Frankfurtin autonäyttelynä.
Toistaiseksi suurin osa olettamista on ympäröinyt moottoria, ja toivomme, että näyttelyssä paljastettavat tiedot koskevat konepellin alla.
Huhut vaihtelevat välillä 1,6-2,0 litran turboahdettua bensiiniä-mikä tekisi tästä ensimmäisen tyypin R: n siirtymään sen luonnollisesti pyrkivästä perinnöstä. Kun olemme suorittaneet tämän prototyypin levyt DVLA-tietokannan kautta ja huomasimme, että se on lueteltu 2,2 litran moottorina.
Vaikka Hondalla on jo 2,2 litran dieselmoottori, ja on mahdollista, että ne vaihtoivat levyt, erityiset kapasiteetit olivat riittävän erilaisia ​​ehdottaakseen, että tämä voisi olla aivan uusi yksikkö, joka on suunniteltu erityisesti uudelle tyypille-R: lle.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *