New Nissan 370Z Nismo paljasti

Nissan 370Z Nismolle on annettu vähäinen visuaalinen ja tekninen uudistus osana vuoden 2015 päivitystä koko alueelle.
Asetettu myyntiin myöhemmin tänä vuonna, kaksiovisen lippulaivakupeen tarkistettu versio sisältää GT-R: n inspiroiman uuden näköisen etupuskurin, jossa on suurempi keskusilman saanti, uudet vaakasuorat LED-päiväajovalot ja ohuet sisääntulot Etupyörän kaarien edessä. Etupään muotoilumuutosten pyöristäminen ovat mustat ajovalot ja erityinen punainen Nismo -trimmi ylöspäin suuntautuville tuuletusaukkoille.
Mainos – viesti jatkuu alla

Lähestyessään 370z-nismoa sivulta, se on myös selkeä Nissan, joka on suunnitellut sivunsa ja ovenpeilit lisäämällä prosessissa uusia 19 tuuman mustan ja hopeasäteiden seoksia. Takan ympäri on pienennetty spoileri, joka ilmeisesti toimii tarkistetun etuosan kanssa lisäämään voimaa nopeudella – osoittaen, että muutokset keskittyvät edelleen aerodynamiikkaan ensisijaisesti.
Sisäpuolella japanilainen valmistaja on asentanut uudet Recaro -istuimet, jotka perustuvat kuoren rakenteeseen kuin tavallisesta putkimaisesta kehyksestä, ja kaikkialla käytetään punaisia ​​ja mustaa nahkaa ja Alcantara -verhoilua.
Metallin alla voima tulee jälleen kerran 339 hevosvoiman, 3,7 litran V6: sta-joten 5,2 sekuntia 0–62 mph aika viedään yli-vaikka jousitus on mukautettu mukavuuden parantamiseksi. Näiden takajousi- ja pellinopeuksien muutosten lisäksi Nissan on vaihtanut matot ja sisäpyörän kaarensuoja, joka on luotu minimoimaan tien melu 370z Nismon sisällä.
2015 päivitykset 370Z -alueella
Nissan ei ole rajoittanut 370Z: n Nismo-version parantamista, ja koko alue on hyötyä uudesta ajo-asennuksesta ja parannetuista selkärangan istuimista, jotka käyttävät vahvempaa mutta kevyempää kuoripohjaista rakennetta.
Sekä sisä- että ulkopuolelle on muutamia suunnittelumuutoksia, jotka ulottuvat 18 tuuman vanteisiin, jotka on valmistettu aseen metallisiksi tavanomaisten ja pakkausmalleille.
Kuten Nismo, tavallisessa 370Z: ssä on 3,7 litran V6-bensiinimoottori, vaikkakin hieman vähemmän tehokas variantti. Luodaan 324 hevosvoimaa ja 363 nm vääntömomenttia, se tekee 0-62 mph 5,3 sekunnissa pariksi, kun se on pariksi standardi sopivaan viiden nopeuden käsikirjaan eli 5,6 sekuntia GT Trimin valinnaisessa seitsemän nopeuden automaattisessa varjossa.

Nissan 370Z: n on tarkoitus myydä lokakuussa ennen ensi vuoden alussa saapumista, älä odota, että hinnat muuttuvat liian paljon alueella.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *