Nissan Juke Envy Special Edition -julkaisu

Nissan on julkaissut erikoisversion myydyimmän Juke Supermini Crossover -sovelluksesta. Juke Envy on erityinen versio, joka sovistaa hyvin varattujen N-Connecta-luokan yläpuolelle ja lisää joitain ylimääräisiä muotoiluviitteitä, jotta se erottuu.
Ulkopäivityksiin sisältyy kiiltävä musta etu- ja takapuskurin insertit, insertit vakiosuojattuihin ksenonin ajovaloihin ja 18 tuuman kevytmetallivanteet kiiltävällä mustalla insertillä. Siipipeilit saavat punaiset kannet ja valinnainen tyylipakkaus lisää ylimääräistä leikkausta ovi- ja käynnistyskynnyksiin. Muotoilupäivitykset jatkuvat matkustamossa, jossa on punaiset sisustuspäivitykset.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat ristikkäiset ostavat nyt
Juke Envy on nyt ostettava, ja se on varustettu kahdella moottorilla-1,2 Dig-T 115 -bensiini ja 1,5 DCI 110 diesel. Ne maksavat vastaavasti 19 045 puntaa ja 20 650 puntaa, mikä on 670 puntaa paljon enemmän kuin N-Connecta-trimmi. Muu vakiopaketti sisältää ksenonivalot, sat-nav kääntämällä kameraa, DAB-radio ja avaimeton sisäänpääsy ja käynnistys.
Juke pogo hyppy maailmanennätys
Uuden mallin lanseerauksen merkitsemiseksi – ja juhlia sitä tosiasiaa, että tiellä on nyt yli puoli miljoonaa turvakameraa, yli 133 000 Jukea, jotka on varustettu Nissanin älykkäästi View Monitor System -järjestelmän ympärillä – Nissan on kehittänyt maailman ensimmäisen 360- tutkinto viiva. Jukecam käyttää kahta erilaista kiinnitystä, joten sitä voidaan käyttää joko viivakamerana tai se voidaan poistaa ja käyttää toimintakamerana.
Laitteessa on 4K -kuvan laatu ja se voi tallentaa jopa 3 tuntia materiaalia sisäiseen muistiin. Ja osoittaakseen kameran monipuolisuuden, Nissan yhdisti voimansa Extreme Pogo Team Xpogon kanssa asettaakseen uuden Guinnessin maailmanennätys. Xpogo käytti Jukecamia tempun nauhoittamiseen, jonka mukaan Pogoer Dalton Smith hyppäsi kolmen juurin yli peräkkäin asettaakseen ennätyksen hyppäämisestä peräkkäisimpien autojen yli Pogo -tikkulle. Katso video täältä:

Tällä hetkellä Jukecam on vain teknologiakonsepti, mutta jos Nissan voisi lisätä sen Juke’s Kit -luetteloon, mikä on todennäköisesti seuraavana sukupolven Juke, joka paljastetaan myöhemmin vuonna 2017.

Tutustu parhaiten myytävänä olevasta viivakamerasta nyt …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *