Kasvotutkimus 2023 BMW X7 vuotaa ennen debyyttiä

Instagramissa julkaistu vuotava kuva on paljastanut kasvojenkorotetun BMW X7: n ilman naamiota ensimmäistä kertaa. Cochespias Instagram -tilillä paljastettuna valokuva osoittaa, että saksalaisen brändin lippulaivamaastoauto on melkein valmis tekemään julkista debyyttiään.
Uusi kuva näyttää siltä, ​​mikä näyttää olevan X7 perusverhoilussa (kuin huippuluokan urheilulaji), uusi kuva tarjoaa hyvin ensimmäisen ilmeen tarkistetusta etuosasta. Suunnittelijoiden jättäneen tavaramerkki iso munuaisvarsi, joka on jättänyt koskemattomana, sen vieressä uusi jaettu ajovalotyyli, joka on samanlainen kuin tuleva BMW X8 ja 7 -sarjan salonki. Alempi säleikkö on tarkistettu kokonaan ja on nyt paljon lyhyempi kuin kaksi uutta ilmanottoa.

Uusi idea Mercedes-Maybach Eqs huippuluokan sähkömaastoauto paljastui

Muualla näyttää siltä, ​​että X7: lle näyttää olevan uusi kevytmetallipyörätyyli, vaikka etupyörän takaa kulkeva kromikoriste ja ulottuu sekä takapyörää kohti, on täsmälleen sama kuin ennen.
Mainos – viesti jatkuu alla

Valitettavasti vuotanut kuva ei näytä auton takaosaa, mutta aikaisemmat naamioituneen X7: n vakoojakuvat viittaavat siihen, että muutokset ovat minimaaliset. Jopa naamioituneena on mahdollista kertoa, että takapuskuri ja valot näyttävät olennaisesti muuttumattomilta, kun myös nykyisen auton halkaistu takaluukku on edelleen.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *