Uusi electric Abarth 500 Tulossa pian

Abarth on tarkoitus käynnistää ensimmäisen kokonaiselektrisen autonsa, nopean kuuman luukun, joka perustuu Fiat’s Electric 500: een. , Se merkitsee myös ensimmäisen askeleen brändin siirtymisessä täysin sähköiseen autovalikoimaan, kun se osuu näyttelytiloihin, mahdollisesti heti ensi vuonna.

Fiat 500 vs Pieni sähkö vs Honda E

Kuten eksklusiivinen kuva osoittaa, uusi sähköinen Abarth pitää käytännössä varmasti urheilutiedot, joihin olemme tottuneet brändin autoista. Fiatin toimitusjohtaja Olivier François sanoi CAR Expressille puhuessaan: ‘Ulkonäkö on sama. Meidän on oltava hiukan paljon ekstraverttia. Abarth on aina hiukan päällä, spoilereilla ja pyörillä. ”
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Suorituskyvyn yksityiskohtia ei ole paljastettu, mutta odotetaan sen voittavan kätevästi Fiat 500 Electricin nopeimman version. Tavallisessa autossa keskitason ja etäisyyden täyttöversiot saavat 42 kWh akun, joka tuottaa 116 hevosvoimaa, mikä mahdollistaa 9 sekunnin ajan 0-62 mph ja 93 mph: n huippunopeuden. Abarth’s Electric 500 tarvitsee huomattavan voiman lisääntymisen vastaamaan toista tulevaa Retro Hot Hatch -tapahtumaa – 215 hevosvoiman Renault 5 -pohjainen Alpine R5.
Electric 500: n alueen suhteen voi tarjota jopa 199 mailia, mutta kun Abarth keskittyy suorituskykyyn, urheilullisempi versio ei todennäköisesti pysty matkustamaan yhtä pitkälle yhdellä latauksella.
Yhtiö on myös epävarma siitä, antaako se Abarth 500: lle väärennetyn bensiinimoottorin ääniraidan vai korostamaan auton sähkömoottoria ja vaihdelaatikkoa. Olivier François lisäsi: “Haluatko laittaa erittäin abarth-ish-äänen vai voimme myös keksiä eräänlaisen kaava E -äänen, joka on erittäin kova”.
124 hämähäkin kuoleman jälkeen Abarth-malli-alue on rajoitettu 595 malliin, jotka liittyvät läheisesti vanhaan bensiinikäyttöiseen Fiat 500 kaikki polttokäyttöiset mallit. Siellä on myös toinen täysin elektrinen Abarth, joka on käynnistetty vuoteen 2025 mennessä, mikä on myös johdannainen fiatille.
Katso parhaiten parhaiten myytävänä olevat kuumat luukut parhaiten …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *