Suurimmat ongelmasi ajoneuvojen jälleenmyyjien paljastamisessa

Jälleenmyyjien tärkein ongelma pysyy kyvyttömyytensä määrittää autojesi viat, samoin kuin tämä oli ongelma vielä paljon enemmän tänä vuonna, nouseen neljä prosentilla. Viime vuoden tulos. Samoin omistajille vuonna 2014 oli paljon enemmän ongelmia vastaamattomia puhelinsoittoja – suurempi määrä autoilijoita havaitsi saavansa jälleenmyyjänsä kovemmin kuin viime vuonna.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Hienoimmat ja pahimmat ajoneuvojälleenmyyjät 2014
Itse asiassa nämä ongelmat hallitsivat kritiikkiäsi: Vian määrittämättä jättäminen oli suurin hankala omistajille, jotka käyttivät 22 32 jälleenmyyjäverkostosta lähtölaskennassa; Puhelimen valitseminen oli kaikkien muiden tärkein ongelma.
Valitettavasti ne autoilijat, jotka ilmoittivat ongelmasta ajoneuvonsa kanssa vuotta.
Vuoden 2014 kyselyn tietojen mukaan omistajien lukumäärä kokemuksiin on pudonnut hieman yli 12 000: een. Niiden lisäksi, jotka kokivat luotettavuusongelmia, 46 prosentilla häiriö oli ratkaistu takuun alla.
Olemme vahingoittaneet alla olevia ongelmia, jotka autoilijat kohtaavat alla olevien ajoneuvojensa kanssa. Pöydän päällä olevat sähköongelmat – mikä ei ole suuri yllätys, joka ajattelee tarkalleen kuinka monimutkaisia ​​ja kuormattuja innovaatioiden nykyaikaisten ajoneuvojen kanssa ovat nyt.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *