Rusty autot, jotka on alennettu NCAP-tyylisessä käytetyissä auto-onnettomuuksissa

huonosti ruostuneiden autojen autoilijoilla on jopa 20 prosenttia korkeammat mahdollisuudet kuolla onnettomuudessa, maailman ensimmäisten käytettyjen auto-onnettomuuden testien mukaan Euro NCAP -kriteerissä. .
Yhdistyneen kuningaskunnan Crash-testivirasto, Thatcham Research, tarkistivat viidennen sukupolven Volkswagen-golfin ja ensimmäisen sukupolven Mazda 6: n Ruotsin asunnonomistajien yhdistyksen ja ruotsalaisen vakuuttajan Folksamin puolesta.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Turvallisimmat autot myynnissä
Tulokset paljastivat, että merkittävä runko -ruoste voi aiheuttaa alhaisemman Euro -NCAP -pistemäärän kuin aikaisemmin saavutettu auto, asettamalla matkustajat huomattavasti enemmän riskiä. Mazda 6: n pistemäärä minimoitiin heikoista neljän tähden luokituksesta heikkoon kolmen tähden viimeistelyyn, kun auto siirtyi pisteet 26: sta 37: stä 18: sta 37: stä.
Golf MK5 laski viiden tähden luokituksesta neljän tähden tulokseen, vaikka sen testitulokset eivät olleet riittävän merkittäviä sijoittamaan matkustajat suureen vaaraan. Thatchamin tarkastusraportin mukaan Mazdan rungon osat olivat ”ruosteen vakavasti peitetty”.
Folksam sanoo, että Euro NCAP -pisteiden lasku ilmoitti, että Mazdan matkustajat olisivat 20 prosenttia enemmän tappaa onnettomuudessa. Vaikka Thatchamin tarkastusraportissa sanotaan, että ruosteen kokonaisvaikutus on vaikea mitata, se osoitti, että auton rakenne ei pystynyt siirtämään kuormia onnistuneesti vaikutuksesta, aiheuttaen vuorovaikutuksen ohjauspyörän ja nuken välillä “.
10

Thatchamin Matthew Avery sanoi, että aiemmat tutkimukset osoittavat, että Rust ei ole suuri ongelma käytetyissä autoissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta testi korostaa spot -tarkistusten tarvetta. Hän lisäsi: “Systemaattista testausta ei tarvita, mutta jos eurooppalaisella tasolla jotkut mallit tekevät huonosti, voimme tehdä tarkistuksia heidän kaatumisutensa testaamiseksi.”
Haluatko oppia paljon enemmän Thatchamista? Lue sitten viestimme, joka kuvaa kaiken kaatumistestien asiantuntijoita …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *