“Edullinen liikkuvuus tarvitaan Afrikassa ja Aasiassa”

Aasiaan ja Afrikan tutustumisten aikana yli kolmannen vuosisadan, olen aina yrittänyt kulkea kevyesti – ja antaa takaisin ainakin yhtä paljon kuin niin paljon kuin Olen ottanut.
Esimerkiksi pari vuosikymmentä sitten, silloinen uusi Jeep Wrangler, jota testasin, sekä Thaimaan armeija, joka auttoi minua, itsekkäästi häiritsemään Pohjois -Thaimaan vuorten keskuudessa asuvan paikallisen heimon rauhaa. Mutta me – se on kuljettaja, Detroit -pohjainen tuottaja ja armeija – ainakin juutimme sisään ja auttoi kompensoimaan paikallisille jälleenrakentamalla uudelleen heille ja heidän eläimilleen ratkaisevan välttämättömän sillan.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Matkoihini laajalle, perma-froted-mongolialle nomad-lapset ja aikuiset eivät olisi voineet olla onnellisempia tai paljon kiitollisempia siitä, että saan talvikauden vaatteita ja varusteita, joita kantoin Land Roversissa ja lahjoittanut heille nöyrästi, vastineeksi satunnaisiin aterioihin ja yön yli kips jäisessä autiomaassa.
• Parhaat 4×4- ja maastoautot
Mutta kirjastot, joita autin rakentamaan, ja olennaisesti toimitetut välttämättömät aiheellisesti ylikuormitetut, mutta vakuuttavasti hyvämaineiset jeepit kouluihin, orpokodeihin, sairaaloihin ja Sambian ja Botswanan vankiloihin ja vankiloihin ovat saavutuksia, joista olen paljon tyytyväinen.
Silti nämä toiminnot ovat vaaleita verrattuna hyväntekeväisyyteen Sir Torquil Normanin ja autojen suunnittelugurun, professori Gordon Murrayn, toimintoihin. Normanilla on ollut visio ja omatunto tehdä jotain siitä, mitä hän kuvaa “teollisuuden pakkomielle toimittaa noin 20 prosenttia maailman väestöstä monimutkaisten autojen kanssa” – jättäen jäljellä olevat 80 prosenttia käytännössä kokonaan moottoripyöriä.
Edullinen, helppo rakennettava, maastoainetta ‘liikkuvuus kaikille’ ihmisen kantolaukkua cum lataus-vangger on mitä vaaditaan. Ja yhteistyössä maailman tunnetuimpien ja monien arvostettujen autojen suunnittelijan (Murray) kanssa, niin kevyt, vähemmän on enemmän kaksipyöräinen työhevonen on nyt todellisuus.
OX on tarkoitettu pääasiassa kehitysmaiden maaseutualueille. Toimitetaan täysin koottu tai IKEA -tyyliseen litteäpakkausmuotoon, se voidaan rakentaa paikan päällä – sisätiloissa, ulkona, autotallissa, metsässä, kentässä tai autiomaassa. Mitä ei pidä rakastaa?
• GVT Ox – litteä pakkausauto
On heti ilmeistä, että tämä todellinen MPV on erittäin tehokas, kykenevä ja monipuolinen Sveitsin armeijan veitsi autosta, jonka näen rakentetun ja käytettävän brittiläisillä maatiloilla, metsämaassa ja jopa festivaaleilla.

Mutta Afrikan ja Aasian käyttäjät tulevat ensin. Se on osa sitä, mitä he näkevät heidän humanitaarisena ohjelmansa. Ja se on verinen loistava.
Mitä mieltä olet GVT -härästä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *