Toyota lupaa seuraavan sukupolven hybridien

Toyotalle valtavia tehokkuusvoittoja, jotka ovat reagoineet nousevasti kasvavien autojen ja kuorma-autojen markkinoiden kuvioon plug-in-hybridien suhteen, houkuttelevana on paljon enemmän vieläkin löydettävää omasta CVT-maltillisesta hybridijärjestelmästä. Käytetty Toyota -alueella ja Lexus -alueilla.
Puhuimme Toyotan tuotepäällikön Karl Schlichtin kanssa vuoden 2014 Pariisin autonäyttelyssä japanilaisen valmistajan haluttomuudesta investoida plug-in-hybriditekniikkaan.
Mainos – viesti jatkuu alla

“Seitsemän miljoonan yksikön myymisen etu osoittaa, että ymmärrämme, mikä toimii”, Kanadan tuotepäällikkö väitti. ”Myytti, jonka hybridimme on saavuttanut huippunsa, ja että meidän on askel litiumista [paristoista] tai plug-inalle on liioiteltu suuresti.
”Huomaamme, että nykyisessä hybridijärjestelmässä on paljon jalkoja. Se on erittäin luotettava, kustannukset vähenevät, samoin kuin asiakkaalle havaittavissa – he eivät edes ymmärrä, minkä tyyppisiä akkuja siellä on. Sekä saumattomana – se toimii kaupungissa. Kyllä, rakastajilta on valituksia siitä, että CVT on valtava ongelma hauskanpidon tunteen kannalta, mutta aiomme työskennellä sen parissa. Se ei tarkoita, että vaadimme täysin astua plug-in-kokoonpanoon. ”
Schlicht huomautti samoin Toyotan pyrkimykset Prius-laajennuksella, jonka on jatkuvasti ylittänyt edullisemmat mieto-hybridi-variantti.
Lisäksi Toyota ei lepää laakereillaan vaihtoehtoisilla voimansiirtojärjestelmillä. Show -jalustalla oli vety FCV -konsepti, jonka Toyota on todennut, menee rajoitettuun tuotantoon vuonna 2015 – samoin kuin se on vasta alku.
Kysyi, aikooko Toyota pitää vetypolttokennoja yhden auton suunnitelmana vai laajentaa tekniikkaa, Schlicht vastasi: ”Uskon aluksi, että haluamme antaa lausunnon FCV: n erityisellä ulkonäöllä. Olemme kuitenkin jo todenneet, että uskomme vedyn tulevaisuuteen, samoin kuin uskon, että voit uskoa meihin, kun tarkastelet sitä, mitä olemme jo olleet hybridien kanssa. On selvää, että noudatamme samanlaista mallia varmistaaksemme, että vain yksi auto ei ole vetypolttoaineen soluilla-se on kuitenkin tällä hetkellä menetelmä tiellä. “

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *