McLaren 12c Spider Explaned

McLaren on paljastanut MP4-12C-superautojensa upean vaihtovelkakirjan-samoin kuin Ferrari 458 Spider, jota se on vastoin, siinä on taitava taitettu kovaa kangashuppun sijasta .
MP4 -etuliite on hylätty lainauksessa McLarenin nimeämisstrategian yksinkertaistamiseksi ja lisää tunteita tuotemerkille – niin sitä kutsutaan juuri 12C -hämähäkkiin.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Toisin kuin 458 hämähäkki, McLarenin insinöörit ovat käsitelleet sisällyttämään läpinäkyvän moottorin kannen, joka tarjoaa ikkunan 3,8 litran Twin-Turbo V8: n alla.
Kannen kummallakin puolella on kaksi tukiasemaa, jotka kasvavat huomattavasti korista, ja sisältävät teräsrakenteen, joka on voimassa, jos kääntyy. Hämähäkkiä merkitään edelleen maalaamattomilla hiilikuitupuolilla.
Kaksiosainen kovan yläosa vetää siististi Tonneau-kannen alla 17 sekunnissa, samoin kuin taittaa jopa 19 mph. Kun katto on ylöspäin, kannen alla oleva 52 litran alue voidaan käyttää varastointia varten, samoin kuin jokainen ostaja saa matkatavaran, joka on heitetty, joihin alot kokonaan avaruuteen.
Hämähäkin mekaaniset alueet näytetään äskettäin päivitetty kupee – joten turboahdettu V8 luo 616 hevosvoimaa. Ylimääräistä kehon vahvistamista ei tarvita, koska McLarenin uraauurtava hiilikuitualusta on jo niin jäykkä, joten hämähäkki arvioi vain 40 kg enemmän kuin kupee – kaikki tämä on kattomekanismin alainen.
Suorituskyky on melkein verrattuna coupe: 0-62MPH kestää samanlaisen 3,1 sekuntia, kun taas 0-124 mph kestää tarkalleen yhdeksän sekuntia-vain kaksi kymmenesosaa coupen takana. Huippunopeus on 3 mph hitaampi, mutta hämähäkki voi silti osua 204 mph tasaiseksi. Polttoaineen tehokkuus ja päästöt ovat muuttumattomia, vastaavasti 24,2mpg ja 279 g/km.
Muita Hi-Tech-ominaisuuksia ovat sisäänvedettävä takanäyttö, joka toimii tuulenpurkauksena katon kanssa alas tai joka voidaan laskea katolla paikalla, jotta kuulet pakokaasun. Ajoneuvon nostojärjestelmä, joka on tärkeä, jos neuvottelet säännöllisesti nopeuden kohokuista, tarjotaan vaihtoehtona. Sen avulla voit nostaa ajoneuvoa 40 mm edessä sekä 25 mm takana, samoin kuin jopa 38 km / h nopeudella.

12C -hämähäkkiä tarjotaan tilauksesta nyt hintaan 195 500 – 3 436 puntaa vähemmän kuin 458 hämähäkki ja 19 500 puntaa enemmän kuin 12c. Ensimmäisiä toimituksia odotetaan marraskuussa.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *