“British Motor Show on palannut samoin kuin meidän pitäisi päästä sen taakse ‘

tämän vuoden toukokuussa tämän tavanomaisen sarakkeen kautta Britannian autonäyttelyn palauttamista. Perustani oli – edelleen – että uuden ajoneuvojen myynnin kanssa syvästi masentuneita tuottajia ja jälleenmyyjien vaatimuksia tällaista tapahtumaa. Täsmälleen sama pätee liiketoimintaan, joka yrittää tarjota tulevaisuuden autopolttoaineita – sähköä, vetyä ja muita “vaihtoehtoisia” tuotteita.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Lasten tulisi löytää paljon enemmän pyöräilystä, ajamisesta, itsenäisistä ajoneuvoista, hyvin ensiapuista, urasta, ekomentista ja niihin liittyvistä asioista. Sekä Yhdistyneen kuningaskunnan kuljettajia, jotka ovat vastuussa sen 40 miljoonan plus-ajoneuvostaan, he pitävät autoistaan. Joten taivaan vuoksi tarjoa heille oma kansallinen ajoneuvonäyttely taloudellisilla sisääntulon hinnalla.
• Britannian autonäyttely palataan vuonna 2020
Kuusi kuukautta esityksen uudestisyntymisen vetoomukseni jälkeen olen innoissani ilmoittaa, että se on palannut. Rehellinen.
Ensi vuoden 20–23 elokuuta se järjestetään Farnborough’n maailmanlaajuisessa näyttelyssä sekä seminaarikeskuksessa. GU14 6FD on postinumero, jonka vaadit lyömään SAT-nav-laitteeseesi. Olen jo tehnyt sen. samoin kuin kunnioittavasti ehdotan, että teet saman.
Totta, Farnborough on lehtivaiheessa, hieman kauko -Hampshiressä. Kuitenkin, jos nouset nopeaan junaan, se on vain 36 minuutin päässä Lontoosta – samoin kuin kyllä, Farnboroughin aseman ja näyttelypaikan välillä toimii. Vielä tärkeämpää on, että A3, M3 ja muut ensisijaiset tiet palvelevat Farnborough -näyttelykeskuksessa hyvin. Täysin ilmainen pysäköinti pitkän, vilkkaan kesäviikonlopun aikana huolestuttavana on kakun jäätäminen.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *