“Pidätkö BMW: stä pienestä vai ei, saksalainen liiketoiminta on tehnyt häikäiseviä asioita”

testaamalla uutta 5-ovista pientä Oxfordshiren loistavien teiden ympärillä, tapasin henkilön, jolla on ilmeinen kiinnostusaste Tuotemerkki – tai ainakin mitä se käytti …
“Se ei ole sopiva mini, eikö niin?” hän kysyi minulta. Halusin ehdottaa, että olemme matkalla tielle Oxfordin pieneen tehtaaseen niin kuin hän saattaa kysyä täsmälleen saman huolen yhdelle häikäisevälle työntekijälle, joka kehitti viiden oven autot ja kuorma-auton, jonka kanssa olin. Heidän vastauksensa olisi täsmälleen sama kuin minun oli – ohjelmasta se on.
Mainos – viesti jatkuu alla

Ajattele sitä tällä tavalla: Jos alkuperäisen pienen kehitetään yritys, jolla oli sekä sen kanssa, ja talous sen jatkuvasti perustaa, 911-tyyli, kuten sen olisi pitänyt olla, epäilen, että se olisi erittäin samanlainen auto ja kuorma-auto – samoin kuin muotoiluväli – mitä se on nykyään. Pidätkö BMW: stä pienestä vai ei, saksalainen yritys on tehnyt häikäiseviä asioita tuotemerkin kanssa ja jatkaa niin.
Uuden viiden oven ajamisen lisäksi, että se tarjoaa sille kovan harjoituksen isompaa, paljon tehokkaampaa ja paljon kalliimpaa VW Golf GTI: tä vastaan, ilmoitimme tällä viikolla myös uutisia, jotka pieni mini-esikatselun esikatselu Vuoden 2011 Rocketman Idea – on palannut asialistalle. Minun on myönnettävä, että minin päätös olla jatkamatta etenemistä tuntui aina oudolta, mutta nyt autot ja kuorma -autot saattavat olla keksimässä uudelleen käyttämällä paljon vakiomaita (halvempia) materiaaleja, mutta täsmälleen saman tyylin kanssa, mutta täsmälleen saman tyylin määrällä, laatu, hauska ja innovaatio kuin muu valikoima.
Tiptiin tiiviisti liittyy BMW 2 -sarjan aktiivinen matkustaja, joka hyödyntää täsmälleen samaa alustaa sekä moottoreita kuin briti. Jotkut BMW-fanit valittavat jälleen liiketoiminnasta, joka tekee etuvetoisen MPV: n, mutta se on BMW: n ymmärrys siitä, mitä asiakkaat haluavat-kaikilla tuotemerkeillään-, mikä tekee siitä niin menestyvän.

Mitä uskot nykyaikaisesta pienestä alueesta? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa Twitterissä tai Facebookissa.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *