Viikon viisi uutista tarinaa

1. GM Axes Chevrolet Euroopassa
Merkittävin uusi tällä viikolla tuli GM: ltä sen jälkeen, kun se ilmoitti, että Chevrolet hylätään Euroopan markkinoilta vuoden 2015 loppuun mennessä. Nykyään Vauxhall ja Opel, jotka ovat molemmat kamppailleet kilpaillakseen yhä kilpailukykyisemmillä Euroopan markkinoilla. GM paljasti myös, että se laajentaa Cadillac -tuotemerkkiä myös kaikkialla Euroopassa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Lue lisää: GM -akselit Chevrolet Europe
2. Ford Mustang paljasti
Aivan uusi kuudennen sukupolven Mustang on paljastettu ja ensimmäistä kertaa 50-vuotiaana se on matkalla Ison-Britannian rannoille oikeanpuoleisessa ajassa. Hinnoittelusta ei vielä ole virallista sanaa, mutta odotetaan olevan noin 30 000 puntaa, ja korkean suorituskyvyn V8-malli kysyi vielä enemmän 5000 puntaa, kun myynti alkaa vuoden 2015 alussa.
Lue lisää: Ford Mustang 2015 UK paljastettu
3. Audi Q1 vahvisti
Audi vahvisti, että Q1 liittyy kokoonpanoon vuonna 2016 uudeksi lähtötason Q-malliksi. Se on alun perin suunnattu Nissan Juke-ostajille, jotka haluavat jotain hieman paljon kalliimpaa, mutta BMW: llä ja Mercedesillä on molemmat lähtötason maastoautot, jotka kilpailevat Q1: n kanssa. Tekniset yksityiskohdat ovat edelleen rajallisia, mutta todennäköisesti A1 -supermini -moottorit otetaan käyttöön.
Lue lisää: Audi Q1 vahvistettu
4. Saab 9-3 takaisin tuotannossa
Saab 9-3: n tuotanto on käynnistänyt uudelleen Ruotsin kansallisten sähköautojen uuden omistuksen alla. Tuotannon uudelleenkäynnistyksessä näkee myös hiukan tarkistetun mallin, joka kiertää tuotantolinjalta, jota myydään alun perin Kiinan markkinoilla. Valmistus ilmoitti myös aikovansa kehittää sähköversiota vuonna 2014.
Lue lisää: Uusi Saab 9-3 paljastettu
5. Audi Crossover -konseptin viralliset luonnokset
Audin toinen merkittävä ilmoitus tällä viikolla tuli joidenkin virallisten crossover -luonnoksien muodossa, jotka näyttävät esikatseleen uuden tyylisuunnan malleille, kuten A4 ja A5. Kolmiovinen konsepti debytoi Detroitin autonäyttelyssä ensi vuoden tammikuussa, jossa saamme selville sen nimen ja sen, mikä on varustettu konepellin alle.
Lue lisää: Audi Crossover -konseptin viralliset luonnokset

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *