Uudet Citroen-C-sarjan trimmaamat C3-, C3 Aircross- ja C5 Aircross

Citroen on käynnistänyt uuden C3-, C3 Aircross- ja C5 Aircross -nimisen trimmitason, nimeltään C-sarja, ryhmittelemällä suosituimmat optiopaketit yhteen ja varustavat ne vakiona.
Uudet kolme mallia on suunnattu pääasiassa online -ostajille – vaikka Citroen sanoo, että kaikki kolme on saatavana myös suoraan jälleenmyyjäverkosta.

£ 6K Citroen Ami Electric City Auto saa vihreän valon Yhdistyneeseen kuningaskuntaan

Uuden C3-C-sarjan hinnat alkavat 13 980 puntaa. Vakiolaitteet sisältävät 16 tuuman kevytmetallivanteet, LED-ajovalot, kontrastin Onyx-mustan kattojärjestelmän ja takaosan tietosuojasi. Viistoperä maalataan myös Citroenin pehmeässä hiekkametallissa tavallisena, vaikka ostajat voivat valita vielä enemmän neljästä maalista 275–545 puntaa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Sisällä C3-C-sarjassa on automaattinen ilmastointi ja seitsemän tuuman viihdejärjestelmä, jossa on Apple CarPlay ja Android Auto. Mukana ovat myös turvallisuus- ja kuljettajien tukivälineet, kuten kaistan poistumisvaroitus, vakionopeussäädin, liikennemerkin tunnistusjärjestelmä ja takaosan pysäköintianturit.
5

C3-C-sarjaa saa PSA: n lähtötason 1,2 litran kolmisylinterinen bensiinimoottori, jonka lähtö on 82 hevosvoimaa ja 118 nm vääntömomentti. Se on liitetty viiden nopeuden vaihdelaatikkoon vakiona ja palautuksina väitettyjä WLTP-polttoainetalouden lukuja välillä 46,1-51,3mpg.
Citroen C3 Aircross C -sarjan hinta on 17 000 puntaa, ja siinä on laajasti sama laite kuin C3-viistoperä. Tapahtumat sisältävät pehmeän touch-kojelaudan, grafiitti harmaan verhoilun, automaattiset valot, automaattinen ilmastointi ja jonkin verran kromikoristeita ohjaamolle.
Sen moottori on myös hiukan paljon tehokkaampi – se on turboahdettu versio C3: n voimansiirrosta, joka tuottaa 109 hevosvoimaa ja 205 nm vääntömomenttia. Se saa myös vakiona kuuden nopeuden manuaalisen vaihdelaatikon, mutta siinä on samat talousluvut kuin vähemmän tehokas yksikkö.
Lopuksi uuden Citroen C5 Aircross -sarjan lähtöhinta on 25 755 puntaa. Se perustuu auton olemassa olevaan kiiltomääritykseen, mutta lisää joukon ylimääräisiä laitteita, mukaan lukien 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, LED-ajovalot, takaosan suojalasit ja kromikoristeet pakokaasun katkaisulle.
Sisällä ostajat saavat äänentunnistuksen, parin USB-satamia ja kolmen vuoden TomTom Live -liikennepäivityksiä sekä selkeän sarjan “C-sarjan” merkkituotteita. Siellä on myös ylimääräisiä turvavarusteita, kuten aktiivinen turvajarru, kääntyvä videokamera ja monipuolinen pysäköintianturit.

Mitä teet Citroenin uudesta C-sarjan trimmitasosta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *