Romu hybridi-ajoneuvosi diesel-suunnitelmaan voi vain tapahtua

, kun se koskee uusien autojen puhtaasti ilma-käyttöoikeutta, se on yksinkertainen, eikö niin? Puhdas sähkösääntö, jota noudatetaan osaelekkeet (hybridit), sitten tulevat puhtaita bensiinimalleja, ja dieselit juurtuvat pinon pohjaan, koska niitä pidetään vaarallisesti likaisina. Se on paljon enemmän tai vähemmän linja, jota olemme syöneet – onko totta?
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Ehkä ei. Tee siitä todennäköisesti, jos järkyttävä joukko lukuja, jotka olen juuri nähnyt arvostetusta, puhdasta ilma-pakkomielle-auton seurannasta, sekä organisaation testaamisesta on jotain mentävää. Sikäli kuin voin kertoa, ympäristöystävällinen NCAP todella ymmärtää sen teknisiä juttuja ja näyttää menevän menetelmästä puolueettomana. Se etääntyy autojen tuottajista ja palkkaa hiljaa tarvitsemansa koeajoneuvot epäuskoisista vuokra -yhtiöistä, ennen kuin pyörittävät autoja Ison -Britannian itsenäisiin laboratorioihin sekä seitsemään muuhun maahan kovaa, oikeuslääketieteellistä tutkimusta varten.

Puhdas ilmavyöhykkeet: Oxford Zez -pilotti menee live -tilassa

Osa organisaation ristiretkestä hengittämämme ilman parantamiseksi sisältää sen puhtaan ilmaindeksin (CAI), joka perustuu ”kunkin pilaavan aineen pisteet” ja syöttää laajempaan, yleiseen luokitukseen. Ymmärrän kyllä. Joten vuoden 2021 indeksissä arvioitujen ajoneuvojen valinnasta ei-niin rohkea ennusteeni oli puhdas sähköinen talon ensin, hybridit toinen, bensiiniajoneuvot kolmas, dieselit viimeksi. Ilmeinen. Vain yksi napa – olin kauheasti väärin.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *