BMW teases Uusi I7 ja 7-sarja ennen 20. huhtikuuta paljastavat

BMW paljastaa uuden High-End Lippulaivan 7 Series Saloon 20. huhtikuuta – ja ensimmäistä kertaa se on saatavilla täydellisen EV: n, Badged I7: n , yhdessä plug-in hybridin ja puhtaiden palamismallien kanssa.
Vuosittaisessa tuloskonferenssissa BMW kiusasi uuden huippuluokan mallin ulko- ja sisustussuunnittelua, epäilemättä urheilua brändin nyt tavaramerkki Suuret munuaisten grillit reunustavat parin ohut kristalli ajovalot.

Sähkö BMW 3-sarja vahvistetaan 15 EVS: n joukosta 2022

Front-säleikön kirkas valkoinen ääriviiva on ilmeinen teaser-laukauksilla, jossa BMW vahvistaa uuden auton, on “valaistu munuaisten säleikkö.”
Mainos – Post jatkuu alla

Sisällä BMW: n teaserit osoittavat, että yrityksen 31 tuuman teatterinäytön projektorijärjestelmä, joka esikatselee kuluttajaelektroniikan näyttelyssä tammikuussa, tekee debyyttinsä I7 / 7-sarjasta, joka tarjoaa 32: 9 -näytön 8K: n streaming resoluutiolla, kun taas viiva toimii Minimalistinen näyttäminen hallitsee parin pyöristetyt näytöt BMW: n IX mukaan.
Front Grillyn kirkas valkoinen ääriviiva viittaa siihen, että tuotantomateriaali voi hyvin olla jonkinlainen valaistus tämän design-elementin mukaan brändin X6 SUV: n mukaan.
29

Tuotemerkki vahvisti myös, että I7 käyttää kyseisen auton viidennen sukupolven Edrive-akku- ja moottorijärjestelmät, vaikka se pysähtyi säädettyjen eritelmien vahvistamiseksi. BMW toimitusjohtaja Oliver Points sanoi, että uusi auto edustaa “tech taikuutta parhaimmillaan”, joka sopii suuren osan edellä.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *