Loma vety Mercedes Idea Sprinter F-Cell Camper Van

Mercedes on paljastanut uuden näyttelyn F-solujen vetyinnovaatiolle Idea Sprinter-F-solun vajaatoiminnan pakettiauton muodossa. Tutkimus perustuu viimeisimmän palkittujen Sprinter-pakettiauton traktorin päävarianttiin, samoin kuin asuntoautomaattivaunan muuntamiskappaleessa hi-tech-käyttöjärjestelmän kautta.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tämän erityisen sprinterin innovaatio on edistysaskel jo nähtynä Mercedes GLC F -solussa, samoin kuin malli, teho tulee polttokennon pinosta, joka istuu konepellin alla, jossa dieselmoottori normaalisti olisi. Sen tekemä sähkö lähetetään sitten takaosaan asennetulle sähkömoottorille ja voimansiirtoon, mikä tekee 197 hevosvoimaa.
• Mercedes Esprinter Electric Van Review
Jos sprinter-F-solu eroaa GLC-versiosta, on vedyn määrä, jota se voi kantaa. Lattian alla on kolme säiliötä ja takana neljäsosa, jotka integroituvat, jotta se voi tuoda 8,4 kg vetyä, mikä tarjoaa tälle matkailuautolle mahdollisen valikoiman 310 mailin nollapäästöjen ajamista. Sprinter -F -solulla on myös akku – samanlainen kuin tulevassa Esprinterissä löydetty, joka voi tarjota ylimääräisen 19 mailin etäisyyden.
Toinen vetypolttoainejärjestelmän hyöty on, että yksilöt eivät enää vaadi ulkoista virtalähdettä, joka saa matkailuautossa yleensä löydettyjä mod -haittoja. Sen sijaan sprinterin ajamiseen käytettyä sähköä voidaan käyttää myös jääkaapin, keittiön ja lämpimän veden virtaamiseen aluksella olevaan suihkuun. Tämä tarkoittaa, että yksilöt eivät enää löydä tarpeellista nousta leirintäalueelle, samoin kuin taistelu laajennuksen kanssa johtaa voimaan matkapuhelimeen.
Tietysti Idea Sprinter F -solun valtava ongelma on tekemistä sen vetypolttokennotekniikan kanssa tapahtuvien tilojen puuttumisen kanssa. Tämä matkailuauto on vähemmän kuin kourallinen täyteasemia Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja se on kapeavalinta, jos Mercedes päättää laittaa sen tuotantoon.
Saako vetykäyttöiset matkailuautot koskaan kiinni? Ymmärrämme näkemyksesi kommenteissa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *