Toyota vahvistaa uuden EV Venture Company for Electric Automobile Push

Toyota on vahvistanut suunnitelmansa käynnistää ”sisäinen yritystoiminta”, joka vastaa sähköajoneuvojen kehittämisestä. Startup aloittaa työskentelyn ensi kuussa, ja se koostuu vain neljästä ihmisestä, jokainen Toyota-ryhmän eri sivukonttorista.
Japanin marki sanoo, että projektin pienen työvoiman pitäisi tosiasiallisesti johtaa kiihtyneeseen kehitykseen nopeasti markkinoille saattavilla tuotteilla “epätavanomaisten työprosessien” ansiosta, ja ryhmällä on pääsy koko Toyota-ryhmän tekniseen osaamiseen.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat sähköautot ja kuorma -autot ostaa parhaiten nyt
Toyota -presidentti Akio Toyoda kertoi, että yritysyritys “omaksuu nopeuden menetelmäänsä”.
Toyota siirtyy huomiota Miraiin kaltaisista polttoainesolujen autoista ja EV: ille niin hyvin, että ne ovat paljon elinkelpoisempia kuin valtavirran autot.
Vaikka polttoainesoluautot ja kuorma-autot tarjoavat etäisyys- ja polttoaine-aikoja, jotka ovat verrattavissa tavanomaisiin autoihin ja kuorma-autoihin-tekemällä niistä optimaalisia ekologiautoja Toyotan mielessä-vetyinfrastruktuurin puute viittaa siihen, että he eivät voi kilpailla EVS: n kanssa, kun se koskee adoptioastetta.
Isossa -Britanniassa on vain kahdeksan vedyn täyttöasemaa verrattuna tuhansiin sähköisten autojen latauspisteisiin. Toyota on kuitenkin sanonut, että se tukee edelleen polttoainesolujen autoja uusien EV-arvojen kehityksen rinnalla.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *