Mercedes kilpailee VW Kalifornian kanssa Marco Polo Campervanin

kanssa. Kuuluisa Campervan on aina ollut Volkswagen, olipa kyseessä tyypin II linja -auto vai nykyaikainen T6 -kuljettaja. Se ei ole estänyt Mercedesä yrittämästä päästä näille markkinoille, samoin kuin se esitteli ensimmäisen tehdasmairinsa, nimeltään Marco Polo.
Marco Polo kilpailee Volkswagen Kalifornian kanssa. .
9

Mercedes Marco Polon on kehittänyt ammattilaiset Westfalia, samoin kuin se perustuu ylimääräiseen V-luokan tarjoajaan-askeleen monista Mercedes-Badged-leiriläisistä, jotka käyttäisivät paljon enemmän spartalaisia ​​Vitoa perustana perustana. muuntamista varten. Se hyödyntää sivupöydän perinteistä matkailuautojen suunnittelua sekä säilytysjärjestelmää, jolla on nouseva katto sekä Rock’n’roll -taittavan sängyn takana. Kaksi ylimääräistä laituria sähkökäyttöisessä nousevassa katossa pakettiauto istuu ja nukkua neljä ihmistä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Volkswagen California Review
Laitetasot ovat laajasti samanlaisia ​​kuin Volkswagen Kalifornian valtameri. Tämä osoittaa kääntävät etuistuimet sekä liikkuva takapenkki sekä viisas integroidun kiehujen sekä pesuallasjärjestelmä keittiössä. Samoin on pieni ylhäällä oleva jääkaappi, mutta ei uunia tai grilliä-joten sinun on paljon parempi käyttää pannupaistettua paahtoleipää!
9

Pieni ruokapöytä on liikkuvalla kiskolla, jotta se olisi poissa menetelmästä, kun sitä ei käytetä, samoin kuin istuimien takana oleva säilytysjärjestelmä, jossa on vaatekaappi sekä Porta-Pottin varastointi.
• Hienoin keskikokoiset pakettiautot
Ylimääräisen taka -ohjaamon lisäksi Mercedes on työntänyt veneen ulos, kun se liittyy sekä pakettiauton ohjaamoon ja ulkopuolelle. Marco Poloa tarjotaan urheilu- tai AMG-linjakoristeissa. Molemmat moottorit on varustettu seitsemän nopeuden automaattisella vaihdelaatikolla.
9

Kaikissa malleissa on puulattiat takana, leirintäpöytä sekä kaksi tuolia omistautuneessa säilytyslaukulla, 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, ympäristön valaistus, sat-nav, kolmivyöhyke ilmastonhallinta sekä nahkaistuimet. AMG-linjasuunnitelmat lisäävät racy-vartalon tyylitiedot sekä suuret, 19 tuuman kevytmetallivanteet. Ajo -ohjeet sekä kaistan seurantapaketit ovat valinnaisia, samoin kuin metallinen maali, päivitetty Comand -viihdejärjestelmä sekä viides matkaistuin.

Lähtötason urheilu suunnittelee kustannukset 53 180 puntaa, kun ne on asennettu 220 D-moottorilla. AMG Line -koriste kasvattaa tämän 55 320 puntaan. Urheilu- ja AMG -linjakoristeet, joissa on 250 d: n moottori, kustannukset ovat vastaavasti 55 055 puntaa ja 57 195 puntaa. Asiakkaat voivat nyt ostaa Mercedes Marco Polon, ja ensimmäiset toimitukset näkyvät keväällä.
Haluatko Mercedes -pakettiauton VW -matkailuautolle? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *