Uusi tyylikäs Skoda Scala Monte Carlo myynnissä, hinnoiteltu 22 000 puntaa

Skodan uusi, Scala-viistoperän variantti on myynnissä Isossa-Britanniassa. Tuo sama Monte Carlo -merkki, jota käytetään koko Skoda -alueella, siinä on valikoima racy -sisä- ja ulko- ja ulkotyylien tarkistuksia sekä lisälaitteita ja tekniikkaa. Sen hinta on 22 680–25 350 puntaa, ja ensimmäisten toimitusten odotetaan saapuvan keväällä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Standardina Skoda Scala Monte Carlo sisältää sarjan 18 tuuman kevytmetallivanteet, uuden etupuskurin, mustan jäähdyttimen säleikkö, uudelleensuunniteltu takapuskuri, suuret sivuhameet ja tuore takaluukun spoileri. LED -ajovalot sisältävät myös parin mustan peilikorkin, takaosan yksityisyyden suojaa ja panoraaman kattoa.
• Parhaat viistoperät myytävänä nyt
Sisällä etäisyysmallissa on tyylikäs ohjauspyörä, LED-ympäristön valaistus, alumiiniurheilupolkimet ja pari urheiluistuimia, jotka on leikattu mustalla ja punaisella verhoilulla. Heading on myös musta kangas, kun taas vaihdevalitsin ja käsijarrun säärystimet saavat kontrastin punaisen ompeleen.
Kuten aikaisemmin etäisyys Skoda Scala SE L, Monte Carlo on varustettu 9,2 tuuman kosketusnäytön infotainment-järjestelmällä, 10,25 tuuman digitaalisen instrumentin binnacle, ilmastonhallinta ja kromi-trimmi ilmansaukkoihin ja ovenkahvoihin. Ainutlaatuinen sarja lattiamattoja ja Scala -tuotemerkkejä ovikynäissä täydentää ulkonäköä.
Ostajilla on valita kaksi bensiinimoottoria. Lähtötason Scala Monte Carlo saa virtalähteenä turboahdettu 1,0 litran kolmen sylinterinen yksikkö, joka tuottaa 113 hevosvoimaa ja 200 nm vääntömomenttia. Se on liitetty kuuden nopeuden käsikirjan vaihdelaatikkoon vakiona, vaikka seitsemän nopeuden kaksoiskytkimen automaatti on saatavana ylimääräiselle 1 270 puntaa.
Tehokkaampaa Scala Monte Carloa saa Volkswagen-ryhmän kaikkialla olevat turboahdetut 1,5 litran nelisylinterisen bensiinimoottorin, jonka hinta on 24 080 puntaa. Moottori muodostaa 148 hevosvoiman ja 250 nm vääntömomentin-ja kuten 1,0 litran, se lähettää voimansa etupyörille kuuden nopeuden käsikirjan vaihdelaatikon kautta vakiona. Kaksinkertainen kytkimen laatikko voidaan myös tarkentaa samaan 1 270 punnan palkkioon.
Mitä mieltä olet Skoda Scala Monte Carlosta? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *