DFSK -budjettisuunnitelma Van Variety palaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan

Kiinan budjettisuunnitelma. Pakettiautovalmistaja DFSK palaa takaisin Yhdistyneen kuningaskunnan teollisuusajoneuvojen markkinoille sen jälkeen, kun uusi liiketoiminta on perustettu tuontiin ja jakamaan monimuotoisia kompakteja pakettiautoja. Ajoneuvon tuonti ja jakelu Ltd asuu yhtä paljon kuin sen nimi toimittamalla C31 (litteä yksittäinen ohjaamo), C32 (litteän kaksoisohjaamo), C35 (mikropaneelin pakettiauto) sekä C37 (Pieni 6-paikkainen minibussi) Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaille.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

DFSK: n maahantuoja on uusi yritys, joka tuo jo 4×4-matkustaja-ajoneuvon sekä korealaisen valmistajan Ssangyongin poimintarhuuksien suunnittelun näille rannoille ja on odotettavissa, että DFSK-pakettiautoa tarjotaan olemassa olevalla Ssangyongilla Jälleenmyyjäverkosto.
• Paras pienet pakettiautot myynnissä nyt
9
Adsclose -mainoksestamme

Ison -Britannian markkinoilla on aikaisemmin tarjottu DFSK -malleja, mutta uuden lajikkeen sanotaan edustavan huomattavaa parannusta Loadhopper -mikrovaniin, jota tuotemerkki tarjosi viime kerralla. C -sarjan mallisarjat ovat luokka, joka on koon asteikko vanhasta DFSK LoadHopperista, jonka C35 -paneeli -pakettiauto on 4500 mm pitkä ja leveä 1 680 mm, samalla kun se tarjoaa enimmäispalon 710 kg. Vaikka kaikilla malleilla on täsmälleen sama alusta, C35 -paneeli -pakettiautolla ja C37 -henkilöiden tarjoajalla on erilainen sisustus ja ulkoinen tyyli kuin kaksi litteää kuorma -autoa – C35: n etupäässä on todellakin jonkin verran samankaltaista Fordin kauttakulkua.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *