Lotus Exige -lajike laajenee jälleen, State Hey siellä Sport 410

Lotus on esitellyt Exige Sport 410: n. Sen hinta on 85 600 puntaa ja tarjotaan nyt ostaa.
Exige 350: n perusteella Sport 410 tarjoaa ennustettavan 410 hevosvoiman 3,5 litran V6: n ja osuu 0-60 mph 3,3 sekunnissa en polku huippunopeuteen 180 mph. Roadster -versio on kuitenkin rajoitettu 145 km / h.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Vuoden 2018 hienoimmat rata -päiväautot ja kuorma -autot
Autot ja kuorma-auto on luotu soittamaan Exige Cup 430: n ratakeskeinen aggressio ja tarjoamaan korkean suorituskyvyn sekä tiellä että radalla.
11

Moottori on kaksinkertaistettu kuuden nopeuden käsikirjan vaihdelaatikolla, kun taas runko ja jousitus otetaan Cup 430: sta ja voidaan räätälöidä kuljettajan vaatimuksiin.
Uusi muotoilu jakamalla tyylivihjeitä 350: n kanssa, ja se toimii kevyenä etupaneelina, laajemmassa säleikössä ja hiilikierossa kaikkialla. Tämä myötävaikuttaa vain 1 054 kg: n kuivapainoon, mikä tekee tästä kevyimmän V6-exege: n ja saadaan voiman ja paino-suhde 389 hevosen tonnilta.
Sisätiloissa lootus sisältää Alcantara-ohjauspyörän yhdessä täysnahkalla tai lisäksi sekoitus Alcantaraa ja nahkaa. Vaihtoehtoihin sisältyy täysi titaanipakokaasu, joka leikkaa 10 kg auton jo kohtalaisesta painosta.
Group Lotusin toimitusjohtaja Jean-Marc Gales sanoi: ”Olemme ottaneet Exige Cup 430: n, äärimmäisen ratakeskeisen Exige-palvelun, samoin kuin perustanut sen parhaaseen tieohjaiseen urheiluautoon, varmistaen, että pysymme kilpailijoiden edessä, kun se on liittyy autoihin ja kuorma -autoihin, jotka tarjoavat todella kiinnostavan analogisen ajokokemuksen. ”
Katso rajoitettu painos Lotus Elise Cup 430 Type 25…

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *