Honda F1 -moottori vuodelle 2015 paljastettu Teaser -videossa

McLarenina sekä Honda Unite -sovelluksessa Formula 1: ssä ensimmäistä kertaa 22 vuoden aikana, japanilainen liiketoiminta on paljastanut teaserin ja kuvan uudesta sähköjärjestelmästä 2015 F1 -kausi. Vaikka se ei saa yhtä tarkkaa yksityiskohtia, voit nähdä sekä kuulla moottorin toiminnassa.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Vaikka kaikki silmät ovat siitä, kuka ajaa McLarenille tällä hetkellä, kun Fernando Alonso huhuttiin liittyvän joukkueeseen, Honda näyttää olevan käynnissä testaamalla. Yrityksen paluu urheiluun ei olisi voinut tulla paljon parempaan aikaan, kahdella suorituskykymallilla, uudella NSX -urheiluautolla ja kuorma -autolla sekä Civic Type R: llä, joka ilmestyy uudelleen ensi vuonna.
Viimeksi kun nämä kaksi liiketoimintaa pariksi, tulokset olivat hämmästyttäviä. Vuosina 1988 sekä vuonna 1992 McLaren ja Honda voittivat kahdeksan maailmanmestaruuskilpailua sekä 44 Grand Prix -kilpailua, ottivat 53 napa -asemaa sekä asettaneet 30 nopeinta kierrosta Alain -prostilla sekä Ayrton Sennalla – kaikki vain 80 kilpailussa. Sen lisäksi, että McLaren näyttää päättäväisesti nopeudesta tänä vuonna, joten se saattaa tehdä tällaisella nuorentamisella.
Hondan uusi F1 -moottori toiminnassa: Video
Tässä on Hondan mielenkiintoinen uusi teaser -video, jossa voit kuulla F1 -auton
Video näyttää hienoja grafiikkatarjouksia, jotka viittaavat yrityksen menneisyyteen, ja soittavat sitten “uuteen alkuun”. Sitten on simuloitu kierros, jossa kuulet selvästi 1,6 litran turboahdetun V6: n kaikessa kunniassaan, vaikka se näyttää olevan jopa vähemmän kuin nykyiset moottorit.
Kuten aikaisemmin, pieni suora injektio V6-moottori paritataan kahdella sähkömoottorilla-toinen työskentelee Kers-paranemisjärjestelmän kanssa, toinen valtavan turboahtimen avulla. Honda ei ole julkaissut täydellisiä tietoja voimansiirrastaan, mutta odota kuitenkin yli 600 hevosvoimaa ja toivomme, että yksi kentän kilpailukykyisimmistä ajoneuvoista.
Mitä uskot sen aiheuttamasta melusta? Ymmärräkaamme alla olevissa kommenteissa.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *