Volvo Trucks -videot – Hamstersista van Damme

Volvo Trucksin osana uusinta mainoskampanjaa, on luonut sarjan live -testielokuvia, jotka osoittavat Volvo -kuorma -auton omistamisen erilaisia ​​etuja. Testit mainostavat kaikkea Volvo Trucksin dynaamisesta ohjauksesta joidenkin sen ajoneuvojen valtavaan ohjattavuuteen.
Uusimmassa testissä on jopa Hollywood Action -tähti Jean-Claude Van Damme ja hyödyntää maailmankuulusta joustavuuttaan. Samaan aikaan aikaisemmat testit ovat sisältäneet kaiken häristä ja balleriinista hamstereihin ja jopa Volvon työntekijöihin.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Volvon presidentti Claes Nilsson sanoi: “Elokuvamme paljastavat uusien kuorma -automallimme teknisen kehityksen selvästi.” Olemme luoneet yllä olevasta kuudesta virushittiä koskevan soittolistan, mutta näet alla olevan paljon laajemman ilmeen.
Volvo -kuorma -autot – Live Test 1 – Ballerina -temppu
Tässä temppussa Faith Dickey – korotuksen maailman ennätyshaltija – kävelee löysä viiva kahden ylinopeuden Volvo -kuorma -autojen välillä. Se on jotain, jota ei ole koskaan aiemmin yritetty, kuten Dickey korostaa: “Olen tottunut korkeuksiin, pitkiin linjoihin ja linjoihin, jotka heiluttavat tuulessa, mutta nämä linjat ankkuroituvat tiukasti kalliota. on jotain aivan erilaista. ” Lyhyen testin tavoitteena on osoittaa Volvo FH -auton poikkeuksellinen ajettavuus ja käsittely.

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *