‘Häpeä niille, jotka hyödyntävät pandemiaa omien väärinkäytöksistä, jotka ovat autoja vihaavia uskomuksiaan “

Aika välttämättä raa’alle rehellisyydelle: Hallitus, paikallisneuvostot, julkisen liikenteen operaattorit, ekomentalistit ja muut autojen kerääjät on jo pitkään tunnistettu Bludgeon-autoilijoille Heidän henkilökohtaisista, nelipyöräisistä koneistaan.
Vihaajat eivät pidä meitä ostamaan autoja, sitten pysäköimään ne. Loppujen lopuksi tämä johtaa kannattaviin bruttovuosittaisiin miljardeihin tuloksiin HM -valtiovarainministeriölle ja sen lähellä oleville. Kuinka jopa paikallaan olevat autot voivat olla niin tuottoisia valtiolle? Ajattele, että 20 prosenttia arvonlisävero (ostoveron rankaiseminen on paljon rehellisempää), auton valmisteveroa, vakuutusveroja, paikallisviranomaisten pysäköintimaksuja/sakkoja/rep-off-arvoja ja muita enimmäkseen väistämättömiä kustannuksia.

“Maastoautojen vihaajat saattavat yhtä hyvin sitoa käden jokaisen JLR -työntekijän takana ‘

Nämä ovat mukavia, ei-niin pieniä ansaitsisia lukuisista politiikassa olevien “johtajien” ja “neuvonantajien” ant-motivointien vastaisista ja “neuvonantajista”, älä koskaan muista massiivisesti tuettuja ekomentti- ja julkisen liikenteen teollisuudenaloja, jotka usein kukoistavat kansallisten ja paikallishallintojen suurista jakautumista .
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Ongelmana on, että auto/kuljettajan kevyt eivät voi vatsata ajatusta siitä, että kymmeniä miljoonia kansalaisia ​​on kiihkeys ajaa verotettuja ja vakuutettuja autojaan-jopa välttämättömiin kohteisiin, kuten työ- tai koulutuspaikkoihin, kaupoihin, sukulaisten kodeihin tai sairaalat. Kynikot ovat vuosikymmenien ajan etsinyt epädemokraattisia, syrjiviä menetelmiä rohkaisemaan tai pakottamaan kuljettajia jättämään autojaan kotonaan ennen turvautumistaan ​​muihin matkatapoihin – kävely-, pyöräilyyn, takseihin tai epäilemättä likaisten linja -autojen, valmentajien, junien tai raitiovaunujen ottamiseen.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *