‘Sovellusten valinta voisi pian päättää, minkä auton ostamme “

Auton edessä tapahtuu valtava taistelu, etkä ehkä edes ole tietoinen siitä. Se on tietosi kiusallinen – ja oikeus muuttaa se rahaksi.
Konservatiiviset arviot viittaavat autojen sisäisiin tietoihin maailmanlaajuisesti arvoltaan 750 miljoonaa dollaria (555 miljoonaa puntaa) vuodessa heti vuoteen 2020 mennessä-ja se on vasta alku.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Parhaat ajo -sovellukset iPhonelle ja Androidille
Teorian mukaan, että kun autonominen tekniikka todella alkaa, meillä kaikilla on paljon enemmän aikaa “tehdä asioita” autossa. Näillä toiminnoilla on potentiaalisia voittoja-ja siksi vakiintuneet yritykset, kuten Jaguar Land Rover ja VW-konserni Auto- tai Apple CarPlay.
Volvo on kuitenkin täysin erilainen näkymä. Kun sen pomo Hakan Samuelsson esitteli Lontoossa viime viikolla, yritys perustaa seuraavan sukupolven infotainment-järjestelmänsä Androidiin ja integroida Google Assistant-joten voit olla vuorovaikutuksessa sen kanssa ja ostaa kolmansien osapuolien sovelluksia autollesi, aivan kuten sinäkin Tee tällä hetkellä älypuhelimellesi.
Miksi luopua taistelusta teknisten jättiläisten kanssa? Koska Samuelsson sanoo, Volvo “ei ole tarpeeksi fiksu” kilpaillakseen. “Sinulla on pääsy tuhansiin sovelluksiin tällä tavalla”, hän sanoo, “ja ne kaikki ovat parempia kuin ne, jotka olisimme kirjoittaneet.”
Se on ihailtavaa, tyypillistä rehellisyyttä ruotsalaisesta. Mutta se kuvaa, kuinka ostamiemme autojen alue tulee yhä monimuotoisemmaksi seuraavan viiden vuoden aikana. Itse asiassa se ei ole valtava harppaus harkita lähitulevaisuudessa aikaa, jolloin autovalintamme voisi olla yhtä paljon, mihin “sovelluspalveluntarjoaja” on pääsy meille pääsyyn kuin näkemykset moottorista, alustasta tai hytistä .
Voisiko auto-autosovelluksilla olla suuri vaikutus Yhdistyneen kuningaskunnan bestsellereihin? Tässä on kymmenen parasta sellaisenaan …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *