Bentley leikata 1000 tehtäviä osana rahaarviointia

Bentley aikoo leikata 1000 tehtäviä osana yksityiskohtaista arviointia sekä sen kustannukseen ja sijoitusrakenteeseen.
Crewe-pohjainen huippuluokan autonvalmistaja yrittää löytää jopa 1000 vapaaehtoista irtisanomista ja on lähettänyt kirjeitä 4200 työntekijälleen, jotka tekevät heistä käyttöä palvelun pituuden, iän ja palkan perusteella. Myös rahallista tukea käytetään miehitystukeen niille, jotka haluavat muuttaa ammattisuuntaaan.

Aston Martin Artikkelit 230 miljoonan punnan tappio vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla

Bentley esitti ehdot, joissa hahmotellaan ehdot, että se “ei voida ottaa käyttöön tulevia pakollisia redundansseja”.
Mainos – viesti jatkuu alla

Vaihe on osa Bentley100-strategiaa, jonka on tarkoitus “määritellä” vuosisadan vanhan liiketoiminnan seuraavan 100 vuoden ajan. Suunnitelmat paljastettiin maaliskuussa, mutta koronaviruspandemian seurauksena työnnettiin takaisin.
Bentley Motorsin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Adrian Hallmark totesi, että COVID-19 ei ollut tehtävän leikkausten syy, mutta toimi kuitenkin “kiireellisenä”, koska tulevien tulojen ennusteiden väheneminen on merkittävä.
Yrityksen mukaan on jo toteutettu toimenpiteitä minkä tahansa tyyppisten tarpeettomien kustannusten vähentämiseksi tai viivästymiseksi liiketoiminnan sisällä, kun korostavat, että tuleviin tuotesuunnitelmiin ei ole vaikuttanut. Rekrytointi ja palkkakorotus on kuitenkin jäädytetty, urakoitsijat on vapautettu koko liiketoiminnassa, ja 66 prosenttia kollegoista asetettiin furloughille lukituksen korkeuteen.

New Bentley Exp 100 GT -idea, joka on alttiina Brandin satavuotisjuhlaksi

Hallmark sanoi: ”Kollegoiden menettäminen ei ole asia, jota kohtelemme kevyesti, mutta tämä on tarvittava vaihe, joka meidän on tehtävä varmistaaksemme valtavan enemmistön tehtävät, jotka jäävät, ja tarjottava tulevaisuuden kestävä palvelusuunnittelu Beyond 10000: n kanssa strategia.
“Vapaaehtoinen julkaisuohjelma antaa ainakin kollegoille mahdollisuuden tehdä henkilökohtainen vaihtoehto ja jättää meille houkuttelevimman ja tukevan tarjouksen olosuhteissa.”
Hän lisäsi: ”Se on elintärkeää, jopa paljon enemmän, kun nyt ympärillämme tapahtuu, että katsomme Bentleyn pitkäaikaiseen tulevaisuuteen. Tämä osoittaa liiketoimintamme pohjimmiltaan uudelleenmäärittelyn, joten reagoimme heti turvaamaan palvelun tällä kriisillä, jatkossakin markkinoidemme johtamista keksimällä liiketoimintaa ja etsimme itseämme kestävän huippuluokan liikkuvuuden johtajana seuraavien 100 vuoden ajan. ”
Mitä uskot Bentleyn tehtävän leikkauksiin? Ymmärräkaamme kommenteissa …

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *