Nopeuden ymmärtäminen kurssit paljon tehokkaampia kuin rangaistuspisteet

-sarjat, jotka käyttävät nopeuden ymmärtämistä kursseja sen sijaan, että heille annetaan rangaistuspisteitä ja sakkoja, jotka todennäköisemmin saavat aikaan vähemmän, uuden raportin mukaan.
Ipsos Morin suorittamassa hallituksen tukemassa tutkimuksessa havaittiin, että nopeuden ymmärtäminen kurssien osallistujat ovat 23 prosenttia vähemmän todennäköisesti kiinni ylinopeudesta kuuden kuukauden kuluessa nopeuden ymmärtämiskurssin istumisen jälkeen kuin ne, jotka päättävät ottaa rangaistuspisteitä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Nopeuden ymmärtäminen kursseista: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
Tutkijat analysoivat 2,2 miljoonan autoilijan tietueita ostamaan tulostaan. Näistä 1,4 miljoonaa otti nopeuden ymmärtämiskurssin, 192 000 päätti ottaa rangaistuspisteitä ja sakkoa, kun taas 428 000 oli ylinopeutta kynnysarvojen yläpuolella kurssin kelpoisuuden ymmärtämiseksi.
Nopeuden ymmärtämiskurssien ja niiden välillä, jotka eivät tee niin, vähentyneen ajan kuluessa, mutta jopa kolmen vuoden kuluttua ymmärtäväinen kurssi oli edelleen yhdeksän prosenttia vähemmän todennäköistä.
Kaikkiaan 21 prosenttia nopeuden ymmärtämisestä osallistujat osoittivat uudelleen kolmen vuoden kuluessa, kun taas 23 prosenttia, jotka ottivat pisteitä kurssin istumisen sijaan.
• Puolet kuljettajista sanoo, että ylinopeus on hyväksyttävää
Tutkijat päättelivät, että ”osallistuminen kansallisen nopeuden ymmärtämiskurssiin vähensi uudelleenrahoitusta verrattuna rangaistuspisteiden ja kiinteän rangaistusilmoitukseen liittyvän sakkoon, samoin kuin tämä vaikutus – samalla kun se vähenee ajan myötä – jatkui yli 36 kuukauden ajan. ”
Noin 1,4 miljoonaa kuljettajaa osallistui viime vuonna nopeuden ymmärtämiskurssiin nostaen prosessissa arviolta 54 miljoonaa puntaa. Kurssipalkkiot vaihtelevat koko maassa, mutta kuljettajat maksavat yleensä 75 puntaa sekä 99 puntaa istuakseen yhden, kun poliisivoimat saavat 45 puntaa jokaisesta ehdokkaasta.
Ison -Britannian ajo -rikospisteet on paljastettu. Onko alueellasi kymmenen parhaan joukossa?

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *