Black Box -autovakuutus tulla normiksi

langattomasti ajon datan, joustavien vakuutusmaksujen ja kuljettajan autojen tallentamiseksi. Se on moottorivakuutusalan tulevaisuus, ohjelmistotoimittajan The Development Groupin uuden raportin mukaan.
Telematiikka tai mustat laatikot asennetaan paljon muihin autoihin, ja maksa-you-aja-kansi saapuu seuraavan vuosikymmenen aikana. Tutkimuksessa todettiin, että 74 prosenttia ohjaimista sopisi mustaan ​​laatikkoon, jos se leikkaa palkkioita. Tällä hetkellä tekniikan osuus politiikoista on vain yksi prosenttia.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• edullisimmat autot vakuutettavaksi
Raportin mukaan vanhempi sukupolvi on paljon vastaanottavaista telematiikan käyttämiseen, ja 83 prosenttia yli 65-vuotiaista kannattaa vain 61 prosenttia 18–24-vuotiaista. Tämä on huolimatta siitä, että järjestelmä pyrkii vähentämään nuorten kuljettajien kustannuksia.
Auto Express paljasti äskettäin, kuinka telematiikkakäytäntöjen määrä oli noussut dramaattisesti, koska niiden vuoden 2009 julkaisu, vaikka se ei aina ole edullisin vaihtoehto. Raportissa todettiin, että kuljettajat vaativat myös paljon enemmän vakuutusten joustavuutta, ja yritykset tuovat paljon enemmän maksu-asemaa ja kuukausittain kuukausittaisia ​​vakuutuksia seuraavan 10 vuoden aikana.
• Monet taloudelliset autot
Mutta autoilijat eivät ole niin kiinnostuneita kuljettajattomiin autoihin. Vain seitsemän prosenttia oli ilo ostaa auto, joka luovutti ohjauksen automatisoituun kokoonpanoon.
Mitä mieltä olet telematiikan kasvavasta käytöstä autoissamme? Onko se ok, jos se alentaa autovakuutuksen kustannuksia vai onko tämä toinen tapaus valvontayhdistyksestä? Kerro meille Twitterissä, Facebookissa tai liity argumenttiin alla olevassa kommenttiosassa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *