Vartiointi: Jälleenmyyjän ylikuormitukset takuukorjauksessa

eivät koskaan miettineet, onko jälleenmyyjäsi ylikuormittaa sinua? No, Stewart Edward tietää, että hänellä on – ja hänellä on jopa todiste.
Hän varasi neljä-vuotiaan Fiat 500: nsa korjaamaan Vospersissa, Plymouthissa, ja hänelle kerrottiin, että auto tarvitsee uuden jousitusvarren ja että vaihdelaatikkoöljytiiviste tarvitaan vaihtamaan.
Mainos – viesti jatkuu alla

Työn valmistumisen jälkeen Stewart, Ivybridgestä, Devonista, muisti, että hän oli ottanut neljännen vuoden takuun. Mutta kun hän otti yhteyttä palveluntarjoajaan, se kertoi hänelle, että se kattaa vain osan 400 punnan laskusta, jättäen hänelle 95 puntaa maksamaan. Yhtiö oli tietoinen kirja -ajoista – Fiatin virallisista arvioista siitä, kuinka kauan työn tulisi kestää – ja tiesi siten, että jälleenmyyjä oli ylittänyt.
“Minulle ilmoitettiin, että fiat -kirja -aika jousitusvarren korvaamiseksi oli 1,5 tuntia, mutta Vospers veloitti 2,3 tuntia”, järkyttynyt Stewart kertoi meille. “Öljytiivisteen kirjan aika oli 0,85 tuntia, mutta minua oli veloitettu 1,5 tuntia.”
Vospers on nyt pyytänyt anteeksi ja lähettänyt Stewartille tarkistuksen ylimääräisiä tunteja, ja hän on tyytyväinen siihen, että hänen ongelmansa on ratkaistu. Hän kuitenkin kertoi meille, että “sen ei olisi koskaan pitänyt tarvita valittaa ensisijaisesti”. Ja hän lisäsi: “Jos en olisi lähettänyt takuukykyni, en olisi tiennyt, että minut repiä.”

ava

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *