Alfa Romeo 4C paljasti

Alfa Romeo on vihdoin paljastanut Geneven autonäyttelyn 4C -urheiluautojen täydellisen tuotantoversion.
4C: n ulkoinen muotoilu on edelleen uskollinen alkuperäiseen konseptiin, joka nähtiin ensimmäisen kerran Geneven autonäyttelyssä vuonna 2011. Roadster on kooltaan samanlainen kuin Lotus Elise, vajaat neljä metriä pitkä, kaksi metriä leveä ja 1,18 metriä korkea, ja on tiukka kaksipaikkainen.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Sillä on voimanlähteenä se, mitä Alfa kutsuu ”moottorin kehitykseksi Giuliettan Quadrifoglio Verde -versiossa”. Tuossa autossa 1,75 litran nelisylinterinen turbo tuottaa 235 hevosvoimaa, mutta odotamme enemmän kuin 275 hevosvoimaa 4C: ssä.
Tämä lähetetään takapyörille kuuden nopeuden TCT-kaksoiskytkinlaatikon avulla, ohjauspylväällä asennetut melat, jotka antavat manuaaliset muutokset. Yksinoikeudella vakoojamme sisätiloista paljastaa myös suuren, hopea -DNA -ohjaimen.
Tämä tarjoaa kilpailutilan tavanomaisten dynaamisten, luonnollisten ja kaikkien säävaihtoehtojen päälle. Kuvassa on myös all-digital instrumenttiryhmä.
Ihon alla on hiilikuitualusta. Tämä auttaa vähentämään painoa antaen 4c: lle Porsche Cayman R-RiValling-painon ja painosuhteen yli 250 hevosen tonnia kohti. Hintojen tulisi myös kilpailla Caymanissa.
Auton sisustusta hallitsee hiilikuitu, joka on osa peittämätöntä alusta. Kojelauta- ja ovipaneelit saavat kuitenkin asfaltti-näkymän. Kuljettajan suuntautuvat ohjaimet ovat Alfa Romeon mukaan, joihin vaikuttavat moottoripyöräily- ja rotuautojen maailma, ja siinä on kevyet nahkaurheiluistuimet, joissa on punaiset ompeleet ja Alfa Romeo -merkillä, ommeltu päätukeen. 4C saa myös ohjauspyörän asennetut melat manuaaliseen vaihteeseen
Auto rakennetaan ALFA: lle Maseratin tehtaalla Modenassa, Italiassa.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *