Audi kehittää koko sähköautoauto

Audi on paljastanut, että täysin uusi, täysin sähköinen perhe-auto, jolla on 280 mailin etäisyys, on parhaillaan kehitteillä. Audi: n teknisen kehityksen pomo, prof. Dr. Ulrich Hackenberg paljasti, että Tesla Model S: n kilpaileva malli saapuu vuonna 2017.
Ei kuitenkaan ole vielä tiedossa, liittyykö tuleva sähköauto johonkin Audi: n nykyisistä mallialueista (kuten yllä oleva Audi A3 E-Tron) vai merkitään sitä täysin uudeksi malliksi.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Myynnin parhaat sähköautot
“Tällainen auto on kehitteillä”, Hackenberg kertoi Auto Expressille. “Pystyin suunnittelemaan R8 E-Tron -projektin ja tekniikan uudelleen ryhmän kanssa ja olemme matkalla 450 km: n alueelle (280 mailia). Sanotaan, että myös tekniikkaa kuljetetaan ja on perävaunu toiselle autolle kanssa Pitkän kantaman. Se on kehitteillä ja se on markkinoilla noin 2017, mutta se ei ole urheiluauto. ”
280 mailin etäisyys on saavutettu Audi: lla käyttämällä seuraavan sukupolven sähkömoottoreita ja paristoja, joissa on korkeampi tehotiheys. Volkswagen-ryhmän voimansiirtokehitysjohtaja tohtori Heinz-Jakob Neußer paljasti, että sähkömoottorit ovat jopa viisi kertaa tehokkaampia kuin nykyiset moottorit, joita käytetään E-Golf-malleissa.
Hackenberg pysyi coY: n lisätietoja koko sähköisestä perheen autosta, mutta sen odotetaan omaksuttavan sedan-tyylisen rungon paremman pakkauksen mahdollistamiseksi. Sedan suurempi pinta -ala mahdollistaisi suuremman ja tehokkaamman pariston sijoittamisen auton lattian alle, jotta saadaan tavaratilaa tai matkustajatilaa.
Onko sinulla houkutus täysin sähköisen audin mahdollisuus? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *