Shanghai Motor Show 2013: Uusimmat uutiset ja kuvat

Shanghain autonäyttely 2013, joka on muotoiltu yhdeksi merkityksellisimmistä kiinalaisista näyttelyistä Ison -Britannian auton ostajille.
Se on kiinalaisten autonvalmistajien, kuten Brilliance, BYD, Chery, Dongfeng ja Great Wall, kodinäyttely, mutta monet globaalit autobrändit päättivät käynnistää uusia autoja Shanghaissa, mikä heijastaa Kiinan automarkkinoiden kasvavaa merkitystä.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

BMW X4 -konsepti teki maailman debyyttinsä Shanghaissa. Unohda X4: n nimen käsite. Se on käytännössä valmis tuotantomalli, ja maastoauto istuu tietysti X3: n ja X5: n välillä, kun se tulee myyntiin ensi vuoden alussa.
X4 ei ole vain uusi maastoauto, joka on käynnistetty näyttelyssä. Citroen DSX Wild Rubis -konseptiauto esittelee uuden Audi Q5 -kilpailijan Citroen DS -perheelle. Tällä hetkellä tuotantoauto tulee myyntiin vain Kiinassa.
Mercedes Gla on maastoauto, joka perustuu A-luokkaan ja debytoi Shanghaissa. Se on pieni maastoauto, jonka tavoitteena on ottaa Audi Q3: n ja Range Rover Evoquen kaltaiset, vaikka se on pidempi, leveämpi ja alhaisempi kuin nämä autot.
Toinen maastoauto näyttelyssä oli MG CS -konseptiauto. CS esikatselee pienikokoisen maastoajan, joka on tarkoitus myydä vuonna 2015.

ava
category

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *